“Βουβές καμπάνες, σβησμένες δάδες, ερειπωμένες αδειανές εκκλησίες. Ποθεί η καρδιά μας, τα λάβαρά μας, στο Βαρώση, Μόρφου, Καραβά, Απόστολο Αντρέα και στην Κυθραία, εκεί να στηθούν παντοτινά”.


48 χρόνια πέρασαν από την βάρβαρη τουρκική εισβολή. Η κατοχή συνεχίζεται. Γενιές γεννήθηκαν χωρίς να αντικρίσουν ελεύθερα τα κατεχόμενα χωριά μας, την κατεχόμενη γη μας, και να προσευχηθούν στις εκκλησίες μας οι οποίες λεηλατήθηκαν από τον Τούρκο εισβολέα.


48 χρόνια και η δίψα, το πείσμα μεγαλώνει! Η καθημερινή θύμηση στο αντίκρισμα της σημαίας της ντροπής στον Πενταδακτύλο, μας πεισμώνει για τον καθημερινό μας αγώνα για την λευτεριά της Πατρίδας μας!

Μήνας Χριστουγέννων και δεν θα μπορούσε η καρδιά μας να ξεχάσει την  κατεχόμενη Άγια γη μας. Το ΕΛΑΜ ποτέ δεν την ξεχνά!


Η Επαρχιακή Λευκωσίας του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου με την Νεολαία της Παράταξης μας, πιστή στη παράδοση, στόλισαν και φέτος το Χριστουγεννιάτικο μας δέντρο με φωτογραφίες των κατεχόμενων εκκλησιών μας που παραμένουν βουβές και σκλαβωμένες από το 1974.


Η μεγάλη αντιπροσωπεία της Παράταξης μας συνομίλησε και μοίρασε ευχές στους περαστικούς.

Το Χριστουγεννιάτικο μας δέντρο στολίστηκε στην οδό Λήδρας στην Λευκωσία.

Αγωνιζόμαστε και προσευχόμαστε για την Άγια ώρα της απελευθέρωσης και της επιστροφής!

ΤΟ Ε.ΛΑ.Μ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ! ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ!