Αποστομωτικός ήταν ο Πρόεδρος του ΕΛΑΜ και υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας Χρίστος Χρίστου κατά την συζήτηση στην ολομέλεια της βουλής. Αφού ο Πρόεδρος μας τοποθετήθηκε για το θέμα της διδασκαλίας της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης στα σχολεία και υπογράμμισε ότι η βουλή θα εγκρίνει ένα νομοσχέδιο που καλά καλά δεν γνωρίζει, ανέφερε ότι για πολλοστή φορά βουλευτές του ΑΚΕΛ παρεμβαίνουν και διακόπτουν την ώρα που μιλούν άλλοι βουλευτές.

Η Πρόεδρος της βουλής Αννίτα Δημητρίου «θίχτηκε», αφού την αφορά, και ζήτησε εξηγήσεις. Ο Χρίστος Χρίστου της απάντησε ευθέως πως αναφέρεται σε αυτήν και την κάλεσε να ασκεί τα καθήκοντα της σωστά, αντικειμενικά και σύμφωνα με τους κανονισμούς της βουλής. Όπως απαιτείτε «σεβασμό», την ίδια ώρα πρέπει να επιδεικνύετε και τον οφειλόμενο σεβασμό, της είπε με νόημα.

Η Αννίτα Δημητρίου βέβαια υπεραμύνθηκε της «αδυναμίας» που έχει προς το ΑΚΕΛ και υπέρ της «ειδικής μεταχείρισης» υπέρ των βουλευτών του ΑΚΕΛ. Δεν το αρνήθηκε. “Θαυμάστε” την Πρόεδρο της βουλής στο βίντεο…

Στο βίντεο της ανάρτησης η «επική» ανταλλαγή δηλώσεων και επιχειρημάτων του Προέδρου μας Χρίστου Χρίστου με την Αννίτα Δημητρίου.