Σήμερα εορτάζουμε την μεγαλύτερη εορτή της Ορθοδοξίας. Το Άγιο Πάσχα!

«Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν, θανάτῳ θάνατον πατήσας καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος».

«Την Ανάστασίν σου, Χριστέ Σωτήρ, άγγελοι υμνούσιν εν ουρανοίς, και ημάς τους επί γης καταξίωσον εν καθαρά καρδία σε δοξάζειν».

Με τον «Καλόν Λόγο» που πριν λίγες ώρες εψάλη στις Εκκλησίες μας, όλοι μαζί οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί βιώσαμε το λαμπροφόρο γεγονός της Αναστάσεως. Το πανίερο γεγονός, με το οποίο ο Θεάνθρωπος Λυτρωτής μας Ιησούς Χριστός επισφράγισε την παρουσία Του στον κόσμο μας.

Με την Ανάσταση του Χριστού υπάρχει ελπίδα και λόγος να μετέχουμε ως πιστοί στη ζωή της Εκκλησίας. Ο λόγος του Ευαγγελίου της Αναστάσεως επισφραγίζει ότι όντως ο Ιησούς Χριστός είναι η πηγή της αλήθειας και της ζωής.

Με την Ανάσταση του ο Υιός της Υπεραγίας Θεοτόκου θανάτωσε τον θάνατο! Γέμισε τα πάντα με φως ανέσπερο και τα επουράνια και τα επίγεια και τα καταχθόνια. Όλη η κτίση υμνεί και δοξολογεί τον Αναστημένο Κύριο, διότι στην ανάστασή Του στηρίζονται τα πάντα.

Μαζί με την Ανάσταση του Λυτρωτή μας Ιησού Χριστού, ευχόμαστε να έρθει σύντομα η ανάσταση και η ποθητή ελευθερία στα κατεχόμενα εδάφη μας καθώς και ευημερία στην πατρίδα μας και τους συμπατριώτες μας!

Ο Πρόεδρος, τα μέλη, τα στελέχη και η οικογένεια του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) εύχονται σε όλους προσωπική και οικογενειακή ευτυχία, και δεσμευόμαστε πως δεν θα παραιτηθούμε του αγώνα και των προσπαθειών μας για απελευθέρωση της μισής μας Πατρίδας που κατέχει ο βάρβαρος τούρκος εισβολέας! Δεν θα εγκαταλείψουμε παράλληλα τον αγώνα μας για κοινωνική δικαιοσύνη, προασπιζόμενοι τα δίκαια και συμφέροντα των Ελλήνων της Κύπρου!

Χριστός Ανέστη, χρόνια πολλά και καλή λευτεριά στην Κύπρο μας!