Τοποθέτηση του Χριστόδουλου Χαραλάμπους Τοούλα, υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου με το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) στον Δήμο Έγκωμης.

Ο Χριστόδουλος Χαραλάμπους Τοούλας είναι 23 ετών και κατάγεται από Λευκωσία. Έχοντας και τους δύο γονείς του πρόσφυγες , έχει βιώσει το απότοκο της βίαιης εισβολής και κατοχής του τούρκικου στρατού, από πολύ νωρίς. Η ιδιαίτερη του αφοσίωση και αγάπη προς την ημικατεχόμενη του πατρίδα, τον οδήγησε στις δυνάμεις καταδρομών με την ειδικότητα καταστροφέα όπου και του δόθηκε τιμητική διάκριση. Έχει αποφοιτήσει από το Λύκειο Κύκκου Β και τώρα σπουδάζει στο πανεπιστήμιο Λευκωσίας στο κλάδο λογιστικής. Είναι επίσης εγγεγραμμένος βοηθός κτηματομεσίτη και μάνατζερ σε νυχτερινά κλαμπ. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, ασχολείται ενεργά με τη τοπική κοινωνία δείχνοντας ιδιαίτερη ευαισθησία στη καθαριότητα του δήμου Έγκωμης όπου και κατοικεί. Του έχει απονεμηθεί τιμητικό δίπλωμα για την συμμέτοχη του στην εκστρατεία καθαριότητας του δήμου. Επιπρόσθετα, θεωρώντας τον αθλητισμό ως αναπόσπαστο μέρος της δράσης του, είναι μέλος των ακαδημιών της ομάδας καλαθόσφαιρας ΕΘΑ Έγκωμης.

Θέλοντας να συμβάλει περαιτέρω στην αναβάθμιση και πρόοδο της περιοχής του, θέτει υποψηφιότητα για δημοτικός σύμβουλος με τη στήριξη του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου όντας στέλεχος της Επαρχιακής Λευκωσίας. Όπως ο ίδιος υπογραμμίζει «εκτιμώντας τα προβλήματα και τις ανάγκες του δήμου μας μέσα από τις δραστηριότητες μου ως ενεργός δημότης, επιθυμώ να συμμετέχω στο δημοτικό συμβούλιο αφού η περίοδος που διανύουμε δεν επιτρέπει κανέναν εφησυχασμό. Αντίθετα, απαιτεί από όλους τους πολίτες να δηλώνουν παρόντες στον αγώνα για την πρόοδο, την ευημερία και τη διεκδίκηση ενός καλύτερου αύριο για τη περιοχή μας. Λόγω του ότι πιστεύω ότι ο αθλητισμός διαπαιδαγωγεί και στηρίζει τη νεολαία, μια από τις εισηγήσεις μου είναι η δημιουργία ομάδας ποδοσφαίρου που θα εκπροσωπεί την Έγκωμη στο αγροτικό πρωτάθλημα. ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΧΤΙΖΕΙ Η ΝΙΟΤΗΣ! Και μαζί σας καλώ να επενδύσουμε στο κοινό μας μέλλον κάτω από το τρίπτυχο: ΣΤΗΡΙΞΗ – ΠΡΟΣΦΟΡΑ – ΑΣΦΑΛΕΙΑ.

Χριστόδουλος Χαραλάμπους Τοούλας

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Έγκωμης

Στέλεχος Επαρχιακής Επιτροπής Λευκωσίας

Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)