Σύμφωνα με δημοσκόπηση που παρουσιάστηκε χθες από τον τηλεοπτικό σταθμό “Σίγμα” ο υποψήφιος του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), Χρίστος Χρίστου, παρουσιάζει ποσοστά της τάξης του 1,7%. Όπως αναφέρει μάλιστα ο παρουσιαστής της εκπομπής κ. Καρεκλάς ότι βλέπουμε ποσοστό στον κ. Χρίστου, “χωρίς να υπάρχει μέσα στα ερωτήματα” και ως εκ τούτου στις επιλογές.

Συνεχίζοντας μάλιστα ο εκλογολόγος, κ. Ορεινός, αναφέρει ότι ο κ. Χρίστου παρουσιάζει “σκληρή” ψήφο, δηλαδή βεβαιότητα ψήφου, αφού 8 στους 10 που δήλωσαν την επιλογή του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) δεν αλλάζουν την ψήφο τους, σε αντίθεση με την επιλογή του Λιλλήκα ο οποίος παρουσιάζει χαλαρή ψήφο και βρίσκεται στο 4,1%.

Δηλαδή, το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) υπερδιπλασιάζει ποσοστά από τις προηγούμενες προεδρικές εκλογές του 2013 και αυτό μάλιστα χωρίς να υπάρχει επιλογή του Κινήματος μας στην συγκεκριμένη δημοσκόπηση. Αξίζει να προσθέσουμε ότι για την συγκεκριμένη δημοσκόπηση, δεχθήκαμε και παράπονα στα τηλέφωνα του κόμματος μας, ότι στην ερώτηση ποιον υποψήφιο θα στηρίξετε στις επερχόμενες προεδρικές εκλογές, όταν απαντούσαν “Χρίστο Χρίστου” η απάντηση ήταν ότι δεν υπάρχει στις επιλογές.

Για ακόμα μια φορά φαίνεται ότι πολλοί θα είναι αυτοί που θα χάσουν τον ύπνο τους το βράδυ της 28 Ιανουαρίου και το γνωστό σύνθημα του ΕΛΑΜ θα πάρει σάρκα και οστά. “Είμαστε το αύριο και είσαστε το χθες”.