Είναι μεγάλη τιμή να βρίσκομαι σήμερα ανάμεσα σας, ανάμεσα σε μαχητές της ζωής, μαχητές για μια καλύτερη κοινωνία.

Θα ήθελαν να χαιρετίσω επί της ευκαιρίας και την πρόθεση του δημάρχου Λευκωσίας, όπως δήλωσε πριν λίγο, για την δημιουργία των κατάλληλων υποδομών στην πόλη για τα άτομα με ειδικές ανάγκες, διευκολύνοντας τους.

Τα τελευταία χρόνια έχει βελτιωθεί η κατάσταση στην Κύπρο, όσο αφορά τον σεβασμό αλλά και τις υποδομές του κράτους απέναντι στα άτομα με αναπηρίες, όμως ακόμα χρειάζεται να κάνουμε πολλά βήματα. Θα πρέπει να δημιουργηθεί επιτέλους ένα σύγχρονο κράτος πρόνοιας που θα είναι προς όφελος της κοινωνίας, για να κερδίσετε και εσείς την θέση που σας αξίζει ανάμεσα στην κοινωνία και την έμπρακτη στήριξη της.

Επειδή όμως τα πολλά είναι φτώχια και επειδή δεν ήρθα εδώ για να ακούσετε τις θέσεις μας αλλά να ακούσω εγώ τα προβλήματα σας, θα ήθελα να σας μεταφέρω ότι το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) είναι στο πλευρό σας, έτοιμο να ακούσει τις εισηγήσεις σας. Το Κίνημά μας συμμετέχει με τον Πρόεδρο του, σαν αντιπρόεδρος στην Επιτροπή Υγείας της Βουλής και στην Επιτροπή Εργασίας, παράλληλα έχει δημιουργήσει δική του Επιτροπή Υγείας, με ιατρούς, από όπου μπορούμε να σας βοηθήσουμε, στον βαθμό των δυνατοτήτων μας.

Κλείνοντας, θα ήθελα να σας παρακαλέσω να μην με χειροκροτήσετε όπως τους προλαλήσαντες, αλλά να μου επιτρέψετε να σας συγχαίρω εγώ. Συνεχίστε τον μάχη σας, γιατί τίποτα δεν κερδήθηκε χωρίς αγώνα.

Γεάδης Γεάδη

Εκπρόσωπος Τύπου

Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)