Το Σάββατο 26 Ιανουαρίου, ο Πολυχώρος εκδηλώσεων της Χρυσής Αυγής υποδέχθηκε την Νεολαία του Κινήματος, για την κοπή της πίτας του 2019.

Η αίθουσα γέμισε από τα μέλη του Μετώπου Νεολαίας, του Λαϊκού Συνδέσμου. Ο ανθός του Εθνικιστικού Κινήματος, νέοι άνδρες και γυναίκες, εμποτισμένοι με υγιείς ιδέες, με τα ιδεώδη του Έθνους, της μόρφωσης, του αθλητισμού, και μακριά από τα ναρκωτικά και την κατευθυνόμενη αποβλάκωση  των ημερών μας.

Κάπως έτσι, μια τυπική εκδήλωση κοπής πίτας, γίνεται μια συγκέντρωση με παλμό, με δυναμισμό και ελπίδα.

Κατόπιν, την εκδήλωση χαιρέτησε η Εκπρόσωπος του Μετώπου Νεολαίας του ΕΛΑΜ,  Συναγωνίστρια Κοραλλία Κουντουρέσιη, με έναν συγκινητικό λόγο, εστιαζόμενη στους αγώνες των αδελφών μας της Μεγαλονήσου και τους ισχυρούς δεσμούς της Χρυσής Αυγής και του ΕΛΑΜ.

Τέλος, χαιρετισμό απηύθυνε ο Γ.Γ. του Κινήματος Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος. Ο επικεφαλής του Εθνικιστικού Κινήματος, σαν μπαταρία, διαπέρασε το κοινό με ρεύμα, φορτίζοντας τις ψυχές μας, με τον εμψυχωτικό λόγο του.

Περιέγραψε την τρέχουσα πολιτική κατάσταση, τους κινδύνους και τις προκλήσεις, που πρέπει να αντιμετωπίσει το Εθνικιστικό Κίνημα στην χρονιά που μόλις ξεκίνησε και κάλεσε σε αγωνιστική εγρήγορση.

Ο Γ.Γ. του Κινήματος, χαρακτήρισε το 2019 έτος σημαντικό για τους Εθνικιστές, υπογράμμισε ότι έρχονται τρείς εκλογικές αναμετρήσεις, στις οποίες η Χρυσή Αυγή δεν θα είναι απλώς παρούσα, αλλά δυναμικά, θα διεκδικήσει την ψήφο των Ελλήνων. Τόνισε δε πως, μόνο ο Λαϊκός Σύνδεσμος της Χρυσής Αυγής, θέλει και μπορεί να προστατεύσει τα συμφέροντα του Ελληνικού Έθνους.

Η βραδιά έκλεισε με την καθιερωμένη κοπή της πίτας, μέσα σε κλίμα αισιόδοξο και δυναμικό.

Περισσότερα ΕΔΩ