Ο Πρόεδρος του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) Χρίστος Χρίστου μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό Σίγμα, όπου ανέλυσε τα οικονομικά μέτρα που προτείνει το Κίνημά μας για αντιμετώπιση της πανδημίας του Κορωνοϊού.

Χαρακτηριστικά, ο Πρόεδρος του ΕΛΑΜ τόνισε πως σε αντίθεση με τα άλλα κόμματα, το Κίνημά μας δεν πρόκειται να στηρίξει τις τράπεζες, αλλά τους πολίτες που θα αντιμετωπίσουν τις συνέπειες του Κορωνοϊού πιο έντονα.

Επίσης, ο κ. Χρίστου ξεκαθάρισε την έντονη διαφωνία του ΕΛΑΜ, μετά από καταγγελίες που δέχθηκε για τοποθέτηση κεραιών 5G, την περίοδο μάλιστα που οι πολίτες βρίσκονται στα σπίτια τους, ενώ διερωτήθηκε αν η εγκατάσταση των κεραιών έγινε με άδεια της κυβέρνησης, αφού η Βουλή δεν έχει εγκρίνει κάτι τέτοιο.

Παράλληλα, ο κ. Χρίστου υπογράμμισε ότι είναι απαράδεκτο η Κυπριακή Δημοκρατία να εμποδίζει την είσοδο στην χώρα των πολιτών της που βρίσκονται στο εξωτερικό, στη πλειοψηφία τους φοιτητές, τονίζοντας την θέση του κόμματος για επαναπατρισμό βάση ενός σχεδιασμού των συμπατριωτών μας που επιθυμούν να επιστρέψουν στην Κύπρο.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο, όπως τόνισε ο Πρόεδρος του κόμματος, θα επανακαταθέσει στην Βουλή τις δικές του προτάσεις, που στο επίκεντρο έχουν την μακροπρόθεσμη στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, που αποτελούν την ραχοκοκαλιά της οικονομίας μας, αλλά και τους εργαζομένους, ούτως ώστε να μην χάσουν τις δουλειές τους.