Ο Πρόεδρος του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) Χρίστος Χρίστου παρευρέθηκε στην διαδικτυακή ενημερωτική εκπομπή του Δημοσιογράφου Δημήτρη Σούγλη, όπου σχολιάζοντας τις εξελίξεις με τον Κορωνοϊό, παρακίνησε τους πολίτες να λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα αυτοπροστασίας, αλλά και την σημαντικότητα να περιοριστεί ο ιός μόνο στα επιβεβαιωμένα κρούσματα.

Παράλληλα, ο κ. Χρίστου ανέφερε ότι αντιπροσωπεία του ΕΛΑΜ, με επικεφαλής τον Βουλευτή Αμμοχώστου Λίνο Παπαγιάννη μετέβηκε στον Έβρο, όπου τις τελευταίες μέρες η Τουρκία έχει κηρύξει ασύμμετρο πόλεμο με την αποστολή χιλιάδων παράνομων μεταναστών, εκφράζοντας την έμπρακτη στήριξη του ΕΛΑΜ στους Ελλαδίτες αδελφούς μας.

Επιπρόσθετα, ο Πρόεδρος του ΕΛΑΜ ανέφερε ότι το Κίνημά μας συμμετείχε σε μια υπερκομματική εκδήλωση εκατοντάδων πολιτών, ανάμεσά τους και ο πατέρας του ηρωομάρτυρα Σολωμού Σολωμού,  που απαιτούσαν μαζικά το κλείσιμο όλων των οδοφραγμάτων.

Με αφορμή το θέμα των οδοφραγμάτων και την γενικότερη στάση του ΑΚΕΛ, ο κ. Χρίστου τόνισε ότι εξυπηρετούν ξεκάθαρα τα σχέδια της Τουρκικής διπλωματίας.