Φιλοξενούμενος στην  μεσημβρινή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Ομέγα ήταν ο Πρόεδρος του ΕΛΑΜ και υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας Χρίστος Χρίστου.

Ο Χρίστος Χρίστου, ανάμεσα σε άλλα, τόνισε πως το ΕΛΑΜ έχει υποψηφιότητα την πρώτη Κυριακή και δεν στηρίζει ΚΑΝΕΝΑΝ άλλο εκτός από τον υποψήφιο του. Υπογράμμισε παράλληλα και επίσημα πως: ΔΕΝ έγινε ΚΑΜΙΑ επαφή με ΚΑΝΕΝΑΝ άλλο υποψήφιο.

Στόχος μας ως ΕΛΑΜ, είπε, είναι να αυξήσουμε τα ποσοστά μας, να πάμε καλύτερα την πρώτη Κυριακή, στις 5 Φεβρουαρίου 2023, συγκριτικά με τις προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις (Προεδρικές 2018 και Βουλευτικές 2021).

Ο υποψήφιος μας επανέλαβε πως και οι «τρεις επικρατέστεροι υποψήφιοι» αποτελούν την ίδια όψη του ίδιου νομίσματος.

Ο Χρίστος Χρίστου έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην λήξη της αναστολής  που είχε ψηφίσει η βουλή για τις εκποιήσεις. Αποστείλαμε, αποκάλυψε, επιστολή στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή για έκτακτη συνεδρία, αλλά δεν λάβαμε καμία απάντηση και ούτε υπήρξε κανένα ενδιαφέρον. Ελπίζαμε ότι τα υπόλοιπα κόμματα, συμπλήρωσε, θα έβλεπαν την ανάγκη να στηριχθούν οι πολίτες και οι δανειολήπτες αλλά αυτό δεν το έπραξαν. Εμείς ως ΕΛΑΜ θέλαμε να ψηφιστεί εκ νέου αναστολή εκποιήσεων μέχρι να επιλυθεί οριστικά το νομικό πλαίσιο που διέπει τις εκποιήσεις και για το οποίο εδώ και χρόνια, υποβάλαμε συγκεκριμένη πρόταση.

Ερωτηθείς για το Μεταναστευτικό, ανέφερε ότι για το ΕΛΑΜ προέχει η ασφάλεια της χώρας μας και η προστασία των νόμιμων κατοίκων της, επαναλαμβάνοντας τις προτάσεις της Παράταξης μας, που καταθέτει και λέει εδώ και χρόνια.

Ο Χρίστος Χρίστου κατέληξε στέλνοντας μήνυμα στον λαό: την πρώτη Κυριακή των εκλογών να στηρίξει και να ψηφίσει θέσεις και όχι πρόσωπα κι απάντησε σε ερωτήσεις αναφορικά με το τι θα πράξει το ΕΛΑΜ μεταξύ πρώτης και δεύτερης Κυριακής των Προεδρικών εκλογών.

Στο βίντεο της ανάρτησης όλες οι δηλώσεις του Χρίστου Χρίστου.