Ο Πρόεδρος του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) Χρίστος Χρίστου φιλοξενήθηκε στη διαδικτυακή τηλεόραση της Βουλής, όπου μίλησε εφ’ όλης της ύλης, για θέματα που άπτονται της πολιτικής επικαιρότητας, τον κρατικό προϋπολογισμό, τη διαφθορά, τη παράνομη μετανάστευση, κάποιες προτάσεις νόμου που έχει καταθέσει το ΕΛΑΜ, ενώ έγινε μια ενδελεχής συζήτηση για το κυπριακό.

Όσο αφορά την καταψήφιση του κρατικού προϋπολογισμού, ο κ. Χρίστου έδωσε έμφαση στις τροπολογίες που κατέθεσε το ΕΛΑΜ, οι οποίες όμως καταψηφίστηκαν από όλα τα κόμματα, ενώ παράλληλα επεσήμανε τα σημεία στον κρατικό προϋπολογισμό στα οποία χωρίζει χάος το Κίνημά μας από την κυβερνητική πολιτική, υπογραμμίζοντας ότι για το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο, προτεραιότητα πρέπει να έχουν οι πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Όσο αφορά τη διαφθορά στη πατρίδα μας, ο κ. Χρίστου επεσήμανε ότι όλα τα κόμματα εμπλέκονται, χωρίς όμως να υπάρξει καμία τιμωρία των ενόχων, φέροντας ως παράδειγμα το σκάνδαλο του συνεργατισμού, για το οποίο μάλιστα το ΕΛΑΜ έχει προβεί και σε καταγγελίες, με ονόματα και στοιχεία, από το βήμα της βουλής.

Όπως ανέφερε ο κ. Χρίστου, το ΕΛΑΜ, ως κοινοβουλευτικό κόμμα, έχει αναλάβει ένα πολύ σοβαρό ρόλο. Εκπροσωπεί ανθρώπους οι οποίοι υποφέρουν, εκπροσωπεί ανθρώπους οι οποίοι περιμένουν να δουν κάτι καλύτερο, εκπροσωπεί ανθρώπους που βλέπουν την πατρίδα τους να χάνεται, αλλά θέλουν να πιστεύουν ότι υπάρχει ελπίδα για αύριο.