Στην ομόφωνη και δεύτερη συνεχή απόφαση της αρμόδιας Επιτροπής της βουλής αναφέρθηκε ο Πρόεδρος του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ)  Χρίστος Χρίστου μιλώντας στην μεσημβρινή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤΕΝΝΑ.

Τις τελευταίες εβδομάδες, τόνισε ο κ. Χρίστου, η Επιτροπή Άμυνας δεν συνεδρίαζε, την ώρα που δεκάδες σοβαρά θέματα πρέπει να συζητηθούν και που αφορούν ειδικότερα, θέματα άμυνας και ασφάλειας σε μια ημικατεχόμενη Πατρίδα. Κι όλα αυτά από τις εμμονές και τα τερτίπια του κ. Σιζόπουλου.

Δεν θα σταματήσει να με κατηγορεί ο κ. Σιζόπουλος γι αυτό είμαι βέβαιος, είπε ο Πρόεδρος του ΕΛΑΜ, επειδή δεν μπορεί να διαχειριστεί την ήττα του στις περασμένες βουλευτικές εκλογές και επειδή βαδίζει προς εκλογικό συνέδριο, με σημαντικά στελέχη της ΕΔΕΚ να τον επικρίνουν για την στάση και τις ενέργειες του μέσα στο ίδιο του το κόμμα.

Ο Πρόεδρος του ΕΛΑΜ ερωτηθείς για την λεκτική αντιπαράθεση μεταξύ του βουλευτή της Παράταξης Ανδρέα Θεμιστοκλέους με την κοινοβουλευτική συνεργάτιδα των Οικολόγων Έφη Ξάνθου, παρέπεμψε στα πρακτικά της επιτροπής, που δεν δείχνουν να έχει ευθύνη ο κ. Θεμιστοκλέους αλλά κυρίως στην τελική απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας. Υπογράμμισε δε, πως σίγουρα η κόσμια συμπεριφορά στην βουλή αλλά και παντού, επιβάλλεται!

Προέρχομαι από αγροτική οικογένεια και είναι τιμή μου. Δεν έχω ούτε μεγάλη περιουσία ούτε πλούτη, τόνισε σχολιάζοντας το πόθεν έσχες των βουλευτών, ξεκαθαρίζοντας πως η νομοθεσία αυτή δεν λειτουργεί όπως θα έπρεπε, κάποιοι γελοιοποιούν τον θεσμό και γι’ αυτό οι πολίτες δεν εμπιστεύονται πλέον τους πολιτικούς. Ως ΕΛΑΜ, κατέληξε, είμαστε οι μόνοι που δεν έχουμε ανάμειξη σε κανένα σκάνδαλο κι αυτό ο λαός το ξέρει.

Γραφείο Τύπου Ε.ΛΑ.Μ