Ο Πρόεδρος του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) Χρίστος Χρίστου παρευρέθηκε στο στούντιο του ΡΙΚ, όπου είχε μια έντονη συζήτηση γύρω από την κοινωνική προσφορά του ΕΛΑΜ, με αφορμή το ζήτημα που έχει δημιουργηθεί εδώ και λίγες μέρες, όπου το κίνημά μας έγινε δέκτης καταιγισμού πυρών από ολόκληρο το σαθρό κατεστημένο, εξυπηρετώντας συγκεκριμένες πολιτικές σκοπιμότητες.

Αρχικά, ο κ. Χρίστου εξήγησε πως η λάσπη που δέχεται το κίνημά μας εδώ και μέρες είναι κατευθυνόμενη από το ΑΚΕΛ, αλλά και το ΔΗΚΟ, που ενοχλήθηκαν από την κοινωνική δράση του ΕΛΑΜ στην Γεροσκήπου.

Συνεχίζοντας, ο Πρόεδρος του ΕΛΑΜ τόνισε ότι το Κίνημά μας από την ίδρυσή του επιλέγει να στηρίζει έμπρακτα, με διάφορους τρόπους, τους δυσπραγούντες συμπατριώτες μας και αυτό όπως υπογράμμισε αποτελεί πολιτική μας απόφαση.

Εν συνεχεία, παρενέβη τηλεφωνικά ο εκπρόσωπος τύπου του ΔΗΚΟ, ο οποίος αφού άρχισε να εξυβρίζει το ΕΛΑΜ, δέχτηκε την ανάλογη απάντηση από τον κ. Χρίστου, ο οποίος τόνισε ότι ψεύτες είναι ο Νικόλας Παπαδόπουλος και ολόκληρο το ΔΗΚΟ, που προέβησαν σε άλλη μια πολιτική απάτη, ξεγελώντας τον λαό προεκλογικά όσο αφορά το Κυπριακό και την δήθεν νέα στρατηγική που είχαν.

Καταλήγοντας, ο ηγέτης του Εθνικιστικού Κινήματος τόνισε ότι όλος αυτός ο πόλεμος γίνεται ξεκάθαρα, διότι όλα τα κόμματα φοβούνται την ραγδαία άνοδο του ΕΛΑΜ και την επικείμενη εκλογή Εθνικιστή ευρωβουλευτή από την Κύπρο.