Ο Πρόεδρος του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) Χρίστος Χρίστου ήταν φιλοξενούμενος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Άλφα, όπου υπογράμμισε ότι το πολιτικό σύστημα τρέμει με την άνοδο του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) και τη δυναμική που έχει αποκτήσει για εκλογή Ευρωβουλευτή.

Ο ηγέτης του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος εξέφρασε την διαφωνία μας με τη σημερινή γραφειοκρατική Ευρώπη, όπου οι Βρυξέλλες λειτουργούν ως κέντρο λήψεως αποφάσεων, αποδυναμώνοντας τα εθνικά κοινοβούλια και εφαρμόζοντας την οικονομική πολιτική της Μέρκελ και της Γερμανίας, που έχει εξαθλιώσει τους Ευρωπαίους πολίτες.

Καταλήγοντας, ο Πρόεδρος του ΕΛΑΜ δήλωσε ότι όλοι οι πολίτες και γενικά οι νέοι πρέπει να συμμετέχουν στις εκλόγές. Η πολιτική αφορά τους πάντες και καθορίζει τα πάντα. Οσοι μένουν μακριά από τις κάλπες δεν τιμωρούν το πολιτικό σύστημα, αντίθετα το δικαιώνουν, Συμμετοχή λοιπόν. Σε ότι αφορά το δικό μας ψηφοδέλτιο έχουμε έξι υποψήφιους έντιμους, τίμιους, καθαρούς και μπορούν να επιλέξουν όποιους θέλουν.