Φιλοξενούμενος στην μεσημβρινή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Σίγμα ήταν ο Πρόεδρος του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) Χρίστος Χρίστου.

Ο Πρόεδρος μας, ανάμεσα σε άλλα, επανέλαβε τα δεδομένα και τους αριθμούς που αφορούν επιδόματα προς παράνομους μετανάστες, τονίζοντας πως ο μόνος ρατσισμός είναι εις βάρος των Ελλήνων της Κύπρου.

Το να λες την αλήθεια για το Μεταναστευτικό δεν είναι ρητορική μίσους υπογράμμισε ο Χρίστος Χρίστου.

Δεν είμαστε εναντίον των νόμιμων μεταναστών και όλοι πια παραδέχονται όσα ως ΕΛΑΜ λέγαμε εδώ και χρόνια, ότι δηλαδή οι αριθμοί έχουν ξεφύγει.

Το Μεταναστευτικό, πρόσθεσε, δεν λύνεται με ένα μέτρο αλλά με μια σειρά από μέτρα τα οποία έχουμε εισηγηθεί, προτείνει και καταθέσει τόσο εντός βουλής όσο και προς τις εκάστοτε κυβερνήσεις.

Την εργαλοιοποίηση των μεταναστών από την Τουρκία, είπε, έχει παραδεχθεί η ίδια η Ευρωπαϊκή Ένωση.

Απαντώντας σε άλλη ερώτηση, ο Πρόεδρος μας απάντησε πως η νέα ηγεσία του ΔΗΣΥ αριστερίζει!  

Ο Πρόεδρος μας επαναδιατύπωσε ότι είμαστε εναντίον της βίας απ΄ όπου και αν αυτή προέρχεται, τονίζοντας πως το ΕΛΑΜ δεν οπλίζει κανένα χέρι κουκουλοφόρου!

Κατηγορούν το ΕΛΑΜ ενόψει Ευρωεκλογών, αυτή είναι η αλήθεια, απάντησε για την επίθεση που δέχεται η Παράταξη μας τις τελευταίες μέρες.

Η Επιτροπή Δημογραφικού και Μεταναστευτικού της βουλής της οποίας προεδρεύουμε, κάνει εξαιρετική και σοβαρή δουλειά, το λένε και οι εκπρόσωποι άλλων κομμάτων οι οποίοι συμμετέχουν στην Επιτροπή, κατέληξε.

Στο βίντεο της ανάρτησης όλες οι δηλώσεις του Προέδρου του ΕΛΑΜ Χρίστου Χρίστου.