Χαστούκι στον Μαρίνο Σιζόπουλο από την απόφαση της βουλής. Ομόφωνα και για δεύτερη φορά, η Επιτροπή Επιλογής της βουλής αποφάσισε την παραμονή του Προέδρου της Παράταξης μας Χρίστου Χρίστου στην Επιτροπή Άμυνας.

Σχολιάζοντας την απόφαση στο ΡΙΚ, ο Πρόεδρος του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ), εκτίμησε πως το γεγονός και μόνο ότι η απόφαση είναι ομόφωνη καταδεικνύει πολλά και κάλεσε τον Μαρίνο Σιζόπουλο να εγκαταλείψει την ετσιθελική συμπεριφορά του, αφού ο κάθε βουλευτής δικαιούται βάση των κανονισμών της βουλής να παρευρίσκεται σε οποιαδήποτε επιτροπή επιθυμεί.

Έχει γίνει συνήθεια και εμμονή στον κ. Σιζόπουλο πρόσθεσε ο κ. Χρίστου, να ψεύδεται και να κατηγορεί τόσο εμένα όσο και το Ε.ΛΑ.Μ. Είμαι καθαρός. Ο κ. Σιζόπουλος βαρύνετε με αδικήματα, τόσο σοβαρά (φαρμακευτικά σκευάσματα, μπότοξ, διαγραφή δανείου), που έπρεπε να είναι στην φυλακή και όχι να πυροβολεί μέσα από γυάλινο σπίτι.

Ο Πρόεδρος του Ε.ΛΑ.Μ αναφέρθηκε και σε άλλα θέματα της επικαιρότητας όπως αυτό της Επιτροπής Δεοντολογίας, του πόθεν έσχες και του βιβλίου που αποσύρθηκε από τα σχολεία.

Πριν παρθεί η απόφαση της Επιτροπής Επιλογής, ο Χ. Χρίστου ήταν φιλοξενούμενος και στην πρωινή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού ΑΛΦΑ μιλώντας για τα ψεύδη του κ. Σιζόπουλου, δίνοντας επεξηγήσεις, απαντώντας σε ερωτήματα και αποκαλύπτοντας τακτικές και νοοτροπίες από πλευράς τόσο του κ. ΣΙζόπουλου όσο και του ΑΚΕΛ, με το οποίο, όπως είπε, οι δύο συμβαδίζουν άριστα:

Γραφείο Τύπου Ε.ΛΑ.Μ