Μιλώντας στην μεσημβρινή εκπομπή του ΑΝΤΕΝΑ ο Πρόεδρος της Παράταξης μας Χρίστος Χρίστου υπενθύμισε πως το Ε.ΛΑ.Μ ήταν το μόνο κόμμα που τάχθηκε εναντίον της αναβολής διεξαγωγής των εκλογών στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

«Τα κόμματα που ψήφισαν για αναστολή των εκλογών φέρουν την ευθύνη για την καθυστέρηση σε κατάληξη νομοσχεδίου που να αφορά την μεταρρύθμιση» υπογράμμισε ο Πρόεδρος του Ε.ΛΑ.Μ, υποδεικνύοντας πως «είτε θα επιλυθεί το πρόβλημα άμεσα, είτε πρέπει να πάμε σε εκλογές.

«Η μεταρρύθμιση έπρεπε και πρέπει να γίνει προς όφελος των πολιτών, χωρίς να χάνεται η φιλοσοφία της εξυπηρέτησης των συμπατριωτών μας», είπε και πρόσθεσε πως «πίσω από την καθυστέρηση κρύβονται πολιτικές σκοπιμότητες».

Κληθείς να σχολιάσει ανάμεσα σε άλλα την «κοινωνική συνάντηση» του Προέδρου της Δημοκρατίας με τον κατοχικό ηγέτη στις 14 Δεκεμβρίου για το Κυπριακό, ο Χρίστος Χρίστου κάλεσε τον κ. Αναστασιάδη να μην παραστεί, δεδομένων των προκλήσεων της Τουρκίας τόσο στην κυπριακή ΑΟΖ όσο και στην περίκλειστη Αμμόχωστο.

Όλες οι δηλώσεις στο βίντεο της ανάρτησης: