Ο Πρόεδρος του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) Χρίστος Χρίστου παρευρέθηκε στην ενημερωτική εκπομπή του Άλφα, όπου συζήτησε για το ζήτημα της διάνοιξης των οδοφραγμάτων, το ψήφισμα του ΕΛΑΜ που απέρριψαν τα υπόλοιπα κόμματα, τις επόμενες βουλευτικές εκλογές και το ΓΕΣΥ.

Σε ότι αφορά το ζήτημα της διάνοιξης των οδοφραγμάτων, ο Πρόεδρος του ΕΛΑΜ επεσήμανε πως είμαστε το μοναδικό πολιτικό κόμμα που έχει ξεκάθαρη θέση, υπέρ του κλεισίματος όλων των οδοφραγμάτων, ενόσω συνεχίζεται η κατοχή της πατρίδας μας. Αναφερόμενος στο ψήφισμα που κατέθεσε η παράταξή μας στο κοινοβούλιο, υπογράμμισε ότι ΟΛΑ τα πολιτικά κόμματα τάχθηκαν εναντίον, καθώς μόνο οι Βουλευτές του ΕΛΑΜ υπερψήφισαν την πρόταση για κλείσιμο των οδοφραγμάτων για εθνικούς, πολιτικούς, οικονομικούς και λόγους δημόσιας υγείας.

Ο κ. Χρίστου, απαντώντας σε ερώτηση που αφορά τις Βουλευτικές Εκλογές του 2021, εξέφρασε την βεβαιότητα ότι το ΕΛΑΜ θα είναι στο επόμενο κοινοβούλιο και πως το θέμα δεν είναι αν, αλλά με πόσους βουλευτές θα είμαστε στη Βουλή. Απαντώντας σε διάφορους καλοθελητές, που εύχονται το ΕΛΑΜ να μην εισέλθει στη Βουλή, τους εξήγησε ότι η παράταξή μας σε κάθε εκλογική διαδικασία από το 2016 έχει συνεχή και συστηματική άνοδο, τόσο σε ποσοστά, αλλά και σε απόλυτο αριθμό ψηφοφόρων, κάτι που αποτυπώνεται και στα υπόλοιπα πατριωτικά κόμματα σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Σε ότι έχει να κάνει με τον τομέα της Υγείας, ο Πρόεδρος του ΕΛΑΜ επεσήμανε ότι η πανδημία του Κορωνοϊού κατέδειξε την ανάγκη για στήριξη και ενίσχυση της Δημόσιας Υγείας και των Κρατικών Νοσηλευτηρίων, τα οποία αντιμετωπίζουν σωρεία προβλημάτων, όπως την στελέχωση τους, αλλά και την ανάγκη κάθε κράτος να έχει ένα ισχυρό Δημόσιο Τομέα Υγείας.