Απαντήσεις σε όσα αβάσιμα και ψευδή επικαλείται ο Μαρίνος Σιζόπουλος για την συμμετοχή του Προέδρου της Παράταξης μας στην επιτροπή Άμυνας της βουλής, έδωσε μέσω εκπομπής του τηλεοπτικού σταθμού «Σίγμα», ο κ. Χρίστος Χρίστου στην οποία ήταν φιλοξενούμενος μαζί με τον υπό εκδίωξη από το ίδιο του το κόμμα Πρόεδρο της ΕΔΕΚ.

«Ζητά να εξαιρεθώ από την Επιτροπή Άμυνας. Ο κάθε βουλευτής δικαιούται να είναι σε οποιαδήποτε επιτροπή. Δεν τίθεται ζήτημα αν μπορώ να είμαι σε αυτή την Επιτροπή» συμπλήρωσε ο Πρόεδρος του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ), προσθέτοντας πως ο κ.Σιζόπουλος επικαλείται λόγους ασφαλείας. Εθνικής. Στη δική μας περίπτωση δεν αποκαλύψαμε ποτέ κρατικά μυστικά. Κατά καιρούς ακούσαμε διαρροές από το Εθνικό και από τη Βουλή. Να αποκαλυφθούν ποιοι είναι αυτοί που κάνουν τις διαρροές».

«Η ένσταση Σιζόπουλου μεγαλώνει την επιθυμία μου να συμμετέχω στην επιτροπή Άμυνας. Ίσως φοβάται», είπε ο κ. Χρίστου για να υπογραμμίσει με έμφαση πως ο κ.Σιζόπουλος δεν αντιλαμβάνεται ότι πέρασαν οι εκλογές. Ο κόσμος αποφάσισε ποιους θέλει στη Βουλή. Οποιαδήποτε άποψη για αποκλεισμό βουλευτή παραβιάζει τους δημοκρατικούς θεσμούς, κατέληξε.