Φιλοξενούμενος στην μεσημβρινή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Αντένα ήταν ο Πρόεδρος του ΕΛΑΜ και υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας Χρίστος Χρίστου.

Ο υποψήφιος μας ξεκαθάρισε ανάμεσα σε άλλα πως: ισχυρό και δυνατό ΕΛΑΜ θα είναι καθαρό μήνυμα προς τον επόμενο Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Τα μηνύματα που παίρνουμε από τον κόσμο, συμπλήρωσε ο Χρίστος Χρίστου, μας καθιστούν αισιόδοξους και στόχος μας είναι να βγούμε πιο δυνατοί σε ποσοστά από τις προηγούμενες εκλογές (τις Προεδρικές του 2018 και τις Βουλευτικές του 2021).

Εμείς, τόνισε ο Χρίστος Χρίστου, δεν εμπλακήκαμε σε άσκοπες αντιπαραθέσεις όπως έπραξαν κυρίως οι «επικρατέστεροι τρεις υποψήφιοι». Δώσαμε σημασία και παρουσιάσαμε προτάσεις, όπως πράττουμε πάντα, στα προβλήματα των πολιτών και της κοινωνίας μας.

Ο υποψήφιος μας αναφέρθηκε παράλληλα στις προτάσεις μας για μείωση του κόστους ζωής, της αντιμετώπισης του μεταναστευτικού προβλήματος, του τερματισμού της ασυδοσίας τραπεζικών ιδρυμάτων ή εταιρειών που διαχειρίζονται τα δάνεια του κόσμου, και απάντησε σε ερωτήσεις αναφορικά με την στάση που θα τηρήσει το ΕΛΑΜ τον δεύτερο γύρο των Προεδρικών εκλογών.

Εμείς, κατέληξε, είμαστε πραγματικά ξεκάθαροι με ξεκάθαρες απόψεις και θα συνεχίσουμε τον πολιτικό μας αγώνα και μετά τις Προεδρικές εκλογές.

Στο βίντεο της ανάρτησης όλες οι δηλώσεις του Χρίστου Χρίστου.