Ο Πρόεδρος του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) Χρίστος Χρίστου τοποθετήθηκε στο ΡΙΚ σε ότι έχει να κάνει με την Ορθόδοξη πίστη μας που δοκιμάζεται αυτές τις Άγιες μέρες, αλλά και για τα οικονομικά μέτρα της κυβέρνησης για τον Κορωνοϊό.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος του ΕΛΑΜ, το θέμα της θρησκείας και της πίστης αποτελεί βασικό αγαθό για την πλειοψηφία των πολιτών, ενώ ταυτόχρονα γίνεται μια προσπάθεια δίωξης τόσο κάποιων ιερέων, αλλά και πιστών. Η πολιτεία όπως υπογράμμισε, οφείλει να δείξει περισσότερη ευαισθησία στο εν λόγω ζήτημα και να αντιληφθεί πως ζούμε σε μια Ελληνορθόδοξη χώρα.

Όσο αφορά τα οικονομικά μέτρα και τις κρατικές εγγυήσεις, ο κ. Χρίστου ανέφερε πως αντιμετωπίζουμε με μεγάλη δυσπιστία το εν λόγω ζήτημα, καθώς για άλλη μια φορά βλέπουμε τον τραπεζικό τομέα να ευνοείται από την όλη κατάσταση.

Παράλληλα, ο Πρόεδρος του ΕΛΑΜ εξήγησε τους λόγους που το Κίνημά μας καταψήφισε τα μέτρα οικονομικής στήριξης που κατατέθηκαν στην Βουλή, καθώς στερούνται ανθρωποκεντρικού χαρακτήρα και αφήνουν μεγάλο μερίδιο των πολιτών αβοήθητους, ενώ ταυτόχρονα δεν υπάρχει μακροχρόνιος σχεδιασμός για στρατηγικούς τομείς της οικονομίας μας.