Φιλοξενούμενος στην μεσημβρινή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Ομέγα ήταν ο Πρόεδρος της Παράταξης μας Χρίστος Χρίστου.

Ο Χρίστος Χρίστου μεταξύ άλλων ξεκαθάρισε και απάντησε σε όσους μας κατηγορούν, ότι: το Ε.ΛΑ.Μ. δεν έχει οποιαδήποτε σχέση με την διοργάνωση των εκδηλώσεων στα οποία σημειώθηκαν τα επεισόδια.

Σε ειρηνικές εκδηλώσεις ήμασταν παρόντες όπως ήταν παρόντες και εκπρόσωποι άλλων κομμάτων, είπε.

Κάποιοι λειτούργησαν προβοκατόρικα, πρόσθεσε, θέλοντας, μέσω αυτών των εκδηλώσεων, να στοχοποιήσουν το ΕΛΑΜ.

Όποιος λέει την αλήθεια και λέει αλήθειες χαρακτηρίζεται δυστυχώς φασίστας.

Το ΕΛΑΜ, συμπλήρωσε ο Χρίστος Χρίστου, δεν καλλιεργεί καμία από τις συμπεριφορές που είδαμε τις προηγούμενες μέρες των επεισοδίων.

Στην συνέχεια ο Πρόεδρος μας θύμισε σε όλους πως: ότι είναι ο τρίτος Αττίλας οι λαθρομετανάστες δεν το είπε το ΕΛΑΜ, το είπε ο τέως Υπουργός Εσωτερικών. Ότι έφτασαν το 6% οι λαθρομετανάστες δεν το είπε το ΕΛΑΜ, το είπαν αρμόδιοι Υπουργοί της προηγούμενης και της παρούσας κυβέρνησης.

Εμείς προειδοποιούσαμε για όλα αυτά και κάποιοι το εκμεταλλεύονται τώρα κατηγορώντας το ΕΛΑΜ επειδή δεν έχουν καμία απάντηση.

Όλοι αυτοί που έχουν αδρανήσει όλα αυτά τα χρόνια κατηγορούν τώρα το ΕΛΑΜ. Κάποιοι που ήταν στα επεισόδια δεν ήταν στελέχη ή μέλη του ΕΛΑΜ. Ένας από αυτούς μάλιστα ήταν υποψήφιος βουλευτής άλλου κόμματος…

Το Μεταναστευτικό δεν ξεκίνησε την προηγούμενη Κυριακή με τα επεισόδια, τόνισε ο Χρίστος Χρίστου και καμία ρητορική μίσους δεν αναπτύχθηκε ποτέ από το ΕΛΑΜ. Από άλλα κόμματα ναι, όχι από εμάς!  

ΜΟΝΟ εμείς εισηγηθήκαμε σειρά προτάσεων που θα έδιναν λύσεις στο Μεταναστευτικό εδώ και χρόνια, αλλά όλοι οι άλλοι, δεν τα ψήφιζαν στην βουλή και τα υπόλοιπα κόμματα καταψήφιζαν τις προτάσεις μας. Σήμερα όλοι μιλούν για το τεράστιο πρόβλημα του Μεταναστευτικού.

Ο Πρόεδρος μας δήλωσε με έμφαση πως δεν συμφωνούμε και καταδικάζουμε κάθε είδους βία!

Στο βίντεο της ανάρτησης όλες οι δηλώσεις του Χρίστου Χρίστου.