Ο Πρόεδρος του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) Χρίστος Χρίστου εφ’ όλης της ύλης στη διαδικτυακή πλατφόρμα του VouliTV, όπου σε μία συναρπαστική, καταιγιστική και αποκαλυπτική συνέντευξη τοποθετήθηκε γύρω από όλα τα θέματα που άπτονται της επικαιρότητας.

Αφού τοποθετήθηκε και ανέλυσε τη θέση του ΕΛΑΜ για τις εξελίξεις στο Κυπριακό, μίλησε για τα τεκταινόμενα στη πολιτική σκηνή της πατρίδας μας. Γύρω από τον κρατικό προϋπολογισμό, έκανε ανοικτή επίθεση στο ΑΚΕΛ και το ΔΗΚΟ για τη στάση που τήρησαν και την κατά το δοκούν ερμηνεία του κανονισμού της Βουλής.

Παράλληλα, επεσήμανε τη διαφωνία της Παράταξής μας με τα μέτρα και τη προσέγγιση της κυβέρνησης γύρω από την επιδημία του Κορωνοϊού, ενώ υπογράμμισε πως βρισκόμαστε στο πλευρό όσων έχουν επηρεαστεί, κυρίως στον τομέα της εστίασης και του αθλητισμού.

Επιπρόσθετα, σε ότι έχει να κάνει με τη πολιτική διαφθορά, τόνισε ότι όλα τα κόμματα που κυβέρνησαν ή συγκυβέρνησαν κατά καιρούς εμπλέκονται σε σωρεία σκανδάλων, χωρίς καμία ουσιαστική τιμωρία, ενώ ταυτόχρονα έρχονται λίγους μήνες πριν τις εκλογές να παριστάνουν τους αδιάφθορους.