Ακολουθεί απόσπασμα από συνέντευξη του Προέδρου του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) Χρίστου Χρίστου, στην ενημερωτική εκπομπή του Capital και στον δημοσιογράφο Δημήτρη Σούγλη, όπου ήταν καυστικός σε ότι έχει να κάνει με τα θέματα των τραπεζών και των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών.

Όπως τόνισε ο κ. Χρίστου, ο ΔΗΣΥ, του οποίου ο Πρόεδρος είναι μέτοχος τραπεζών, και το ΔΗΚΟ, του οποίου ο Πρόεδρος είναι δικηγόρος των τραπεζών, κοροϊδεύουν τον λαό λέγοντας ότι τα νομοσχέδια που ψηφίστηκαν το 2018 ήταν αναγκαία μέτρα, τα οποία στην ουσία δίνουν υπερ-όπλα στις τράπεζες, ενάντια στα συμφέροντα των πολιτών.

Όσο αφορά τις ηλεκτρονικές εκποιήσεις, που πέρασαν με τις ψήφους του ΔΗΣΥ και του ΔΗΚΟ, ο κ. Χρίστου τόνισε ότι ο λόγος που πάρθηκε αυτή η απόφαση, ήταν για να εμποδίσουν το Κίνημά μας από το να ακυρώνει εκποιήσεις, καθώς εδώ και χρόνια είναι το μοναδικό πολιτικό κόμμα που με την έντονη δράση του έχει σώσει τη κατοικία δεκάδων οικογενειών μέχρι στιγμής.

Ακολούθως, μετά από ερώτηση του δημοσιογράφου, που μετέφερε τα λεγόμενα βουλευτών άλλων κομμάτων, ότι με τη διαδικασία των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών δεν θα εκποιηθούν σπίτια, ο Πρόεδρος του ΕΛΑΜ τόνισε κατηγορηματικά ότι λένε εσκεμμένα ψέματα στον λαό, καθώς το 2020 θα εκποιηθούν και πρώτες κατοικίες μέσω της διαδικασίας των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών.