Δημοσκόπηση της εταιρίας Noverna δημοσίευσε η Κυριακάτικη έκδοση της εφημερίδας πολίτης, ενόψει των προεδρικών εκλογών, δίνοντας ξεκάθαρο προβάδισμα για την 4η θέση στον Πρόεδρο του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) Χρίστο Χρίστου, με 5.7%. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η εφημερίδα, στη μάχη για την τέταρτη θέση, ο πρόεδρος του ΕΛΑΜ ανέπτυξε ταχύτητα αφήνοντας πολύ πίσω τον Γιώργο Λιλλήκα, ο οποίος φαίνεται να κατακρημνίζεται.

Πιο αναλυτικά, όπως δείχνει και το γραφικό, με 32.1% προηγείται ο Ν. Αναστασιάδης, ενώ ακολουθούν ο Σ. Μαλάς με 18.6%, ο Ν. Παπαδόπουλος με 14.5%, ο Πρόεδρος του ΕΛΑΜ Χρίστος Χρίστου με 5.7% και ο Γ. Λιλλήκας με 1.2%.

Αν και τα ποσοστά του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου δημοσκοπικά ανεβαίνουν συνεχώς, το ΕΛΑΜ θα συνεχίσει προσγειωμένα τον αγώνα του, καθώς ποτέ δεν βασίστηκε στα ευρήματα των δημοσκοπήσεων, μιας και μόνο η κάλπη στις 28 Ιανουαρίου μπορεί να καταδείξει το μέγεθος της ανόδου.

Καταλήγοντας, να τονίσουμε για άλλη μια φορά ότι καμία δημοσκόπηση δεν μας εφησυχάζει, αλλά αντιθέτως εντείνουμε τον αγώνα μας, καθώς μπροστά από τον τελικό μας στόχο που είναι η σωτηρία της πατρίδας μας, κανένα ποσοστό δεν είναι ικανοποιητικό.