Η στάση των Ηνωμένων Εθνών είναι ακόμη ένα απότοκο της άθλιας πολιτικής που ακολουθούμε όλα αυτά χρόνια όσον αφορά το Κυπριακό πρόβλημα, το οποίο έχουμε μετατρέψει με δικά μας προδοτικά λάθη, σε ένα κουρελόχαρτο.

Είμαστε καταδικασμένοι όταν ζούμε και συμπεριφερόμαστε σαν ραγιάδες, υποτακτικοί και δουλοπάροικοι να μας αντιμετωπίζουν με τον ίδιο ακριβώς τρόπο ή και ακόμη χειρότερα.

Τραγικά είναι στο σύνολο και όλα τα κοινοβουλευτικά κόμματα, μηδενός εξαιρουμένου, που σπεύδουν να καταδικάσουν με έντονο δήθεν τρόπο την στάση του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, την ίδια στιγμή που κανένας δεν είναι σε θέση να επανατοποθετήσει το Κυπριακό στις ορθές του βάσεις, αλλά όλοι συνεχίζουν να το προβάλουν ως ένα δικοινοτικό πρόβλημα.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) ως η μόνη πατριωτική και έντιμη φωνή, συνεχίζει απτόητο τον αγώνα του για τα δίκαια του λαού μας. Όχι μόνο απαιτούμε να καταγγελθεί η στάση του ΟΗΕ, αλλά και να αλλάξει πρώτιστα και ριζικά η στάση των δικών μας πολιτικών κομμάτων.

Για πολλοστή φορά αποδεικνύεται περίτρανα ότι η πολιτική του «καλού παιδιού», δεν φέρει κανένα απολύτως αποτέλεσμα. Η Τουρκία ζητά περισσότερα αφού βρίσκει έδαφος, ενώ οι ξένες δυνάμεις συμπλέουν συνεχώς με τις νέες απαιτήσεις, εξυπηρετώντας τα δικά τους συμφέροντα, εναντίων της πλευράς που υποχωρεί.

Απαιτούμε επανατοποθέτηση του Κυπριακού στις ορθές του βάσεις ως πρόβλημα εισβολής κατοχής και όχι στην σημερινή λανθασμένη μορφή δικοινοτικού προβλήματος. Οι Τουρκο«κύπριοι» δεν αποτελούν κοινότητα αλλά μειονότητα. Ας πάψουν με τις διάφορες φανφάρες όλα τα πολιτικά κόμματα τύπου επανένωσης και ας κατανοήσουν ότι η πατρίδα μας δεν είναι μοιρασμένη αλλά κατεχόμενη. Ως εκ τούτου ας ζητήσουμε επιτέλους, απελευθέρωση της πατρίδας μας, επιστροφή των εδαφών μας και να φύγουν όλοι οι έποικοι και τα στρατεύματα του Αττίλα. Να απεγκλωβιστούμε από την προδοτική, άθλια και απεχθή λύση  της Ομοσπονδίας, που ξεπουλά και επίσημα με την δική μας υπογραφή τα πάτρια εδάφη μας.

Ας ασκήσουμε επιτέλους Εθνική και Περήφανη πολιτική και ας σταματήσουμε να σερνόμαστε σαν ερπετά. Ας κατανοήσουμε ότι η Κύπρος δεν είναι Βερολίνο …

Γραφείο Τύπου

Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)