Την Κυριακή 21 Μαρτίου το ΑΚΕΛ κάνει “κάλεσμα” για μαζική συμμετοχή σε πορεία – διαδήλωση επ’ ευκαιρία της «Διεθνούς Ημέρας κατά του Ρατσισμού».

Φαίνεται ότι στο ΑΚΕΛ πέρα της στάσης τους κατά των σωμάτων ασφαλείας, παρουσιάζονται και ως ιεραπόστολοι κατά του ρατσισμού.

Το ΑΚΕΛ υποστηρίζει ότι «Οι μετανάστες ζητάνε καταφύγιο από τους πολέμους και τη φτώχεια», δηλαδη η αδύναμη οικονομικά μας Κύπρος πρέπει να τους καλωσορίσει και να τους συντηρεί και όχι να τους απωθεί όπως λέει ο κοινός νους των συμπατριωτών μας που μάχονται καθημερινά για επιβίωση.

Το γεγονός ότι και μόνο η παράνομη είσοδος αποτελεί αδίκημα, νόμο που όλες οι κυβερνήσεις μαζί και το ΑΚΕΛ δεν σεβάστηκαν ποτέ, δεν περνά από το μικρό μυαλουδάκι των κρατικοδίαιτων κουμμουνιστών.

Το ότι μαζί με τα άλλα μεγάλα κόμματα και τα κομματίδια δορυφόρους τους, πλημμύρισαν την πατρίδα μας με κάθε καρυδιάς καρύδι, δεν τους κόφτει.

Το οτι κάποιες επιπλέον χιλιάδες λαθροεισβολείς που δεν θα έχουν που να φάνε, που να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες τους, και που να κοιμηθούν δεν τους απασχολεί.  Ούτε το ότι αυτό είναι το σχέδιο του Ερντογάν, επίσης δεν τους απασχολεί.

Όταν ζεις σε μια ημικατεχόμενη χώρα, κύριοι μπολσεβικοαριστοκράτες, με μια χιλιοτρυπημένη γραμμή κατάπαυσης του πυρός όπως η δική μας, το παπαγάλισμα συνθημάτων των αριστερών κεντροευρωπαϊκών αντίστοιχων κομμάτων, είναι νηπιακή αφέλεια.

Ερωτώ όμως το ΑΚΕΛ: «Ποιο είναι το όριο των πληθυσμιακών εισροών που πρέπει να θέσει η Κύπρος;». Ένα ερώτημα που υποθέτω απάντηση θα είναι, το κανένα όριο.

Αυτοί οι αριστεροί ανθρωπιστές δεν τους πολύ ενδιαφέρει τι θα απογίνει στην Κύπρο, όπως δεν τους ενδιαφέρει όταν καλούν σε συγκεντρώσεις, και μάλιστα εν μέσω πανδημίας τους συμπατριώτες τους. Καλώ τον Γενικό εισαγγελέα να επέμβει για κατάφωρη αμέλεια και παρακοή των διαταγμάτων περί Λοιμοκαθάρσεως Νομου.

Μάριος Βασιλείου
Α’ Αντιπρόεδρος
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)