Τα όσα συνέβησαν σήμερα το πρωί στο οδόφραγμα της οδού Λήδρας, για δεύτερο συνεχόμενο Σάββατο, αποτελούν αποτέλεσμα του διχαστικού κλίματος που καλλιέργησε το ΑΚΕΛ τις τελευταίες ημέρες.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι συγκεκριμένες ακραίες περιθωριακές ομάδες, έχουν την στήριξη του ΑΚΕΛ. Επίσης, να υπενθυμίσουμε ότι πριν λίγες μέρες ο ίδιος ο Γενικός του Γραμματέας βρέθηκε με τον Υπουργό Δικαιοσύνης και τον Αρχηγό της Αστυνομίας απαιτώντας να μην αποδοθούν κατηγορίες σε όσους χτύπησαν τον εθνοφρουρό!

Σήμερα, το αριστερό παρακράτος, σε παράλληλη πορεία μαζί με τουρκοκύπριους και πιθανόν τούρκους έποικους, με πανό στα οποία δεν αναγράφονταν ελληνικά συνθήματα, εκμεταλλεύτηκαν την ατιμωρησία και επανέλαβαν εαυτό, χτυπώντας και τραυματίζοντας αστυνομικούς της Κυπριακής Δημοκρατίας!

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) καταδικάζει απερίφραστα, με τον πιο έντονο και κατηγορηματικό τρόπο τα επεισόδια που σημειώθηκαν για δεύτερη συνεχή εβδομάδα στο οδόφραγμα της οδού Λήδρας, καθώς και την νέα επίθεση που δέχθηκαν οι Δυνάμεις Ασφαλείας και κατ’ επέκταση η ίδια η Κυπριακή Δημοκρατία!

Γραφείο Τύπου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)