Το πόσο παραγωγικό είναι το έργο τους στην Ευρωβουλή απέδειξαν για μία ακόμη φορά οι Κύπριοι Ευρωβουλευτές. Έλληνας ευρωβουλευτής κατέθεσε ψήφισμα στο Ευρωκοινοβούλιο, που αφορούσε την Αναγνώριση της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου.

Εντούτοις, το ψήφισμα αυτό απορρίφθηκε από 199 Ευρωβουλευτές έναντι 79 θετικών ψήφων και 18 αποχών. Αησυχητικό είναι το γεγονός πως και οι 6 Κύπριοι Ευρωβουλευτές απουσίαζαν από τη συγκεκριμένη συνεδρία, αφού προφανώς το καθήκον τους προς τον ελληνισμό, τον οποίο εκπροσωπούν, αντικαταστάθηκε από τις προεκλογικές τους εκστρατείες.

Την ίδια ώρα το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα (ΔΗΣΥ) καθώς και οι Σοσιαλιστές (ΕΔΕΚ, ΔΗΚΟ) τάχθηκαν εναντίον της ιστορίας μας, δεν καταδίκασαν ένα από τα ειδεχθέστερα εγκλήματα εναντίον του ελληνισμού και στάθηκαν στο πλευρό του σφαγέα Ερντογάν.

Η ανάγκη για εκλογή Εθνικιστή Ευρωβουλευτή από την Κύπρο είναι πιο έντονη από ποτέ! Ένας Ευρωβουλευτής που η έγνοια του θα είναι τα εθνικά μας ζητήματα και όχι τα συμφέροντα της κομματικής τους ομάδας.