Ενώ στην συνεδρία της ολομέλειας της βουλής συζητείτο ο κρατικός προϋπολογισμός, ο βουλευτής του ΑΚΕΛ Άριστος Δαμιανού και η βουλευτής των Οικολόγων Α. Ατταλίδου, καταλήφθηκαν από αντιΕΛΑΜικό επεισόδιο και άρχισαν να κατηγορούν το Ε.ΛΑ.Μ για «φασισμό και ρατσισμό». Είναι οι συνήθεις ύποπτοι, μαζί τους και άλλοι από το ΑΚΕΛ, που διχάζουν τον λαό, ρατσιστικά και φασιστικά ενοχλούνται από την παρουσία της Παράταξης μας στην βουλή και δεν έχουν «χωνέψει» πως το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο είναι η 4η πολιτική δύναμη με τις ψήφους του λαού και οι δικές τους «ιδεολογίες και κόμματα» πήραν την κατιούσα και απορρίπτονται από τον λαό. 

Μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος του Ε.ΛΑ.Μ Χρίστος Χρίστου απάντησε πως: «ρατσιστικό είναι την στιγμή που χιλιάδες συμπατριώτες μας υποφέρουν, το ΑΚΕΛ να επιμένει να επιδίδονται εκατομμύρια ευρώ σε λαθρομετανάστες. Ρατσιστικό είναι να υπερασπίζεται το ΑΚΕΛ τις τουρκικές θέσεις και τις θέσεις του ψευδοκράτους σε βάρος της Κυπριακής Δημοκρατίας». 

Παρακολουθείστε στο βίντεο της ανάρτησης, την απεγνωσμένη προσπάθεια Δαμιανού και Ατταλίδου, και τις απαντήσεις που έλαβαν από το Ε.ΛΑ.Μ.