Πριν από ένα μήνα περίπου η ιστοσελίδα μας www.elamcy.com αποκάλυψε σκάνδαλο με την διαχείριση Τουρκοκυπριακών περιουσίων στην Πάφο. Αυτή την φορά, ως συνέχεια του θέματος, αποκαλύπτουμε την σχετική επιστολή που στάληκε προς τον Γενικό Ελεγκτή και αφορά μάλιστα και πολιτικούς.

Στην επιστολή  αναφέρονται πράγματα και θαύματα όχι μόνο για την συμπεριφορά προς μια πολίτη της Κυπριακής Δημοκρατίας, αλλά προς μια γυναίκα που είναι και μονογονιός. Η υπόθεση καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, αλλά και στην Υπηρεσία Διαχείρισης Τουρκοκυπριακών Περιουσιών με παρουσία του ιδίου του κυρίου Πιττοκοπίτη και όπως θα δείτε στην σχετική επιστολή δεν υπήρξε κανένα αποτέλεσμα.

Εάν προσέξετε στην επιστολή η γυναίκα αναφέρει ότι παραβίασαν το υποστατικό της στην Πάφο και εισήλθαν εντός αυτού. Ποιες πλάτες καλύπτουν όλο αυτό το γεγονός; Γιατί οι αρμόδιοι δεν κινήθηκαν άμεσα; Ερωτήματα που έχουν μείνει αναπάντητα ασφαλώς.

Η συγκεκριμένη γυναίκα, που για ευνόητους λόγους δεν αποκαλύπτουμε το όνομά της, πήρε την μεγάλη απόφαση να αποστείλει σχετική επιστολή με όλα τα τεκταινόμενα στον Γενικό Ελεγκτή, τον οποίο και καλεί να κινηθεί άμεσα διότι είμαστε σίγουροι ότι εκεί θα βρει πράγματα και θαύματα για υποενοικιάσεις με στόχο το υπερκέρδος.

ΙΔΟΥ Η ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΟΡΦΗ

apokleistiko