Θρασύδειλοι, υπό το σκότος της νύχτας χθες βράδυ προέβησαν σε μια αίσχιστη ενέργεια, βανδαλίζοντας το μνημείο του αγωνιστή της ΕΟΚΑ Κυριάκου Μάτση, το οποίο βρίσκεται απέναντι από το Προεδρικό Μέγαρο.

Το μνημείο του σπουδαίου αυτού αγωνιστή της ΕΟΚΑ έχει αφεθεί πλήρως στο έλεος του Θεού, με τους αρμόδιους για την συντήρησή του να έχουν ακέραια την ευθύνη για το κατάντημα αυτό, καθώς το έχουν παραμελήσει εντελώς, με την σημαία να έχει φθαρεί από τον καιρό, χωρίς να αντικατασταθεί.

Μεγάλο μερίδιο ευθύνης έχει και ο προερχόμενος από τις τάξεις της ψευτοδεξιάς Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο οποίος περνά καθημερινά έξω από το μνημείο, βλέποντάς το να φθείρετε. Δεν έχει όμως το πολιτικό θάρρος να γυρίσει το βλέμμα του προς τον Κυριάκο Μάτση, καθώς ο κ. Αναστασιάδης έχει επιλέξει τον δρόμο των υποχωρήσεων και των συμβιβασμών, ενώ ο Κυριάκος Μάτσης μας έχει διδάξει τον δρόμο της διεκδίκησης και του αγώνα για Απελευθέρωση.

Να ξέρουν όμως οι άνανδροι νυχτοβάτες που βανδάλισαν το μνημείο του Κυριάκου Μάτση, αλλά και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, πως το φως της θυσίας του δεν θα φθαρεί ποτέ, αλλά θα φωτίζει αιώνια μέσα από τις ψυχές κάθε Έλληνα Εθνικιστή, κάθε αγνού πατριώτη που τιμά τις θυσίες των αγωνιστών της ΕΟΚΑ και δεν θα συμβιβαστεί ποτέ με μια «λύση» ομοσπονδίας που θα παραχωρεί στον Αττίλα γη και ύδωρ.