Αποκαλύπτουμε σήμερα αποκλειστικά και από το www.elam.com.cy και την ειδησεογραφική του ομάδα, τον Κύπριο πολιτικό έρχεται να ταράξει τα λιμνάζοντα νερά και να βγάλει τα ψεύτικα προσωπεία.

Ο Κύπριος πολιτικός, που δηλώνει ότι βλέπει τα Εθνικά μνημόσυνα των ηρώων σαν δουλειά, είναι ο Αντρέας Μιχαηλίδης, βουλευτής με το ΥΠΕΡπατριωτικό κόμμα του Δημοκρατικού Συναγερμού (ΔΗΣΥ).

andreas 781c8

Αυτά καλό είναι τα ακούσουν οι ακόμη παραπλανημένοι και ευκολόπιστοι που τρέφουν ψευδαισθήσεις ότι το συγκεκριμένο κόμμα είναι πατριωτικό και με Ελληνικές σημαίες τρέχουν στις διάφορες εκδηλώσεις τους.

Για να λέμε όμως και του στραβού το δίκαιο, ο συγκεκριμένος, έρχεται απλά να επιβεβαιώσει τα λεγόμενα του Κινήματός μας, που εδώ και πολύ καιρό μιλάει για επαγγελματίες πολιτικάντηδες που έκαναν τα Εθνικά μνημόσυνα τσιφλίκι τους. Μία τεράστια επιχείρηση όπου μπορούν να αδράξουν ψήφους, καπηλευόμενοι τις θυσίες των ηρώων μας.

Με την πιο πάνω δήλωση όχι μόνο αποκαλύπτει τις προθέσεις των θεατρινίσκων του ΔΗΣΥ, αλλά τώρα αποδεικνύουμε και με αδιάσειστα στοιχεία ότι είναι και επαγγελματίες στην κοροϊδία.

Τέτοιοι άνθρωποι όχι μόνο αμαυρώνουν τα μνημόσυνα, μόνο και μόνο με την παρουσία τους, όπως πολλές φορές τονίσαμε. Για να μην κουράζονται από τον υπερβολικό φόρτο εργασίας καλό θα ήταν να μην πατάνε στα μνημόσυνα των ηρώων. Όχι τίποτα άλλο, αλλά επειδή νοιαζόμαστε για την υγεία τους, μην πάθουν και καμιά υπερκόπωση…

Σε αυτό το σημείο να θυμίσουμε και τον συνάδελφο του από το ίδιο ΥΠΕΡπατριωτικό κόμμα, Νίκο Τορναρίτη, που μέσα στην εκκλησία, σκληρά εργαζόμενος, έπαιζε στα Facebook, κάνοντας αναρτήσεις για να πιάσει “LIKE”, ενώ μόλις κατέθεσε στεφάνι και ακούστηκε το όνομα του, έφυγε …

Ευχόμαστε στους θεαθήναι πατριώτες του ΔΗΣΥ, να πληρώνονται καλές υπερωρίες για τις παραστάσεις που δίνουν.