Από το μεσημέρι της Παρασκευής πολλά λέγονται και ακούγονται σχετικά με το «επεισόδιο» που έγινε κατά την διάρκεια της συζήτησης στην ολομέλεια της βουλής, όπου δήθεν ο βουλευτής του Κινήματος μας Λίνος Παπαγιάννης “πιάστηκε στα χέρια” με βουλευτές του ΑΚΕΛ. Ουδέν αναληθέστερον, με τις αμοντάριστες εικόνες των τηλεοπτικών συνεργείων να αποκαλύπτουν την αλήθεια.

Ο πολιτικός πολιτισμός του ΑΚΕΛ για άλλη μια φορά δείχνει το πραγματικό του πρόσωπο, καθώς η αλήθεια και η πολυφωνία απ’ ότι φαίνεται δεν έχουν θέση στα ολοκληρωτικά καθεστώτα που οι ίδιοι οραματίζονται.

Χαρακτηρισμοί πεζοδρομίου ακούστηκαν από τα έδρανα των Βουλευτών του ΑΚΕΛ και πιο συγκεκριμένα από τον Γιώργο Γεωργίου, ο οποίος αποκάλεσε τον Βουλευτή του Κινήματος μας «φασίστα», «αλήτη», «κοπρόσκυλο» και άλλα πολλά, συνθέτοντας το σκηνικό της ντροπής.

Παρακολουθείστε το αποκαλυπτικό βίντεο πιο κάτω, που παρουσιάζει την συμπεριφορά του ΑΚΕΛ κατά την διάρκεια της ομιλίας του Βουλευτή Αμμοχώστου του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), Λίνου Παπαγιάννη, που όχι μόνο διέκοπταν την ομιλία αλλά εξύβριζαν χυδαία τον Βουλευτή του Κινήματος μας …