Από την πρώτη στιγμή στελέχη του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) βρέθηκαν στο πλευρό των πληγέντων στις περιοχές Νικητάρι, Βυζακιά, Ποτάμι και Νικητάρι, οι οποίες πλήγηκαν από την κακοκαιρία και ανεμοστρόβιλους.

Η κατάσταση που αντικρίσαμε ήταν τραγική, καθώς στο πέρασμα τους οι ανεμοστρόβιλοι προκάλεσαν βιβλικές καταστροφές, αναγκάζοντας δεκάδες οικογένειες να εγκαταλείψουν με πόνο ψυχής τις οικίες τους. Άλλοι δε, αρνούμενοι να πιστέψουν το κακό που τους βρήκε, έμειναν στα σπίτια τους μέχρι την τελευταία στιγμή.

Επί τη ευκαιρία, καλούμε την Κυβέρνηση όπως άμεσα προχωρήσει σε αποζημιώσεις προς τους πληγέντες. 

Την αντιπροσωπεία της Παράταξής μας αγκάλιασαν με ιδιαίτερη θέρμη οι κάτοικοι και οι εργάτες.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ιδιαίτερα συγχαρητήρια αξίζουν στους εργάτες της Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου, που μέσα σε αντίξοες καιρικές συνθήκες έδιναν το άπαν των δυνάμεων τους για να αποκαταστήσουν τις βλάβες, μέχρι αργά το βράδυ.

Η παρέμβαση από το ΕΛΑΜ ήταν καίρια, αφού μετά από σχετική επικοινωνία της Παράταξής μας με τους αρμόδιους, τους οποίους και ευχαριστούμε για την άμεση ανταπόκριση, στάλθηκαν στην περιοχή αστυνομικές δυνάμεις, μέλη της πολιτικής άμυνας, καθώς και άτομα της Εθνικής Φρουράς, για να βοηθήσουν τους κατοίκους της περιοχής.

Ο αγώνας μας συνεχίζεται, στο πλευρό του κάθε συμπολίτη μας.