Στην γνωστή τακτική του εκφοβισμού προέβη ο λαοπλάνος κοινοτάρχης της Κύπρου, ασελγώντας με τον πιο υβριστικό τρόπο σε τελετή εις μνήμη του μεγάλου ήρωα της Κύπρου, Ευαγόρα Παλληκαρίδη, προωθώντας τις μεθοδεύσεις του για λύση – ξεπούλημα τύπου Ομοσπονδίας.

Συγκεκριμένα ο Νίκος Ανανστασιάδης δήλωσε ότι «εάν ολιγωρήσουμε και αφήσουμε να συνεχίζεται η παρούσα απαράδεκτη κατάσταση πραγμάτων τότε θα κλάψουμε επί ερειπίων και θα διερωτόμαστε πού είναι η άλλοτε ελληνική Κύπρος». Στην ίδια ακριβώς γραμμή που ακολούθησε το 2004 που έκανε λόγo για Μικρασιατική καταστροφή, προσπαθώντας να σπείρει τον φόβο και τον πανικό μεταξύ των συμπατριωτών μας, όπως άλλωστε ήταν οι εντολές που έλαβε για να περάσει τα απεχθή και υποχθόνια σχέδια του.

Καλά κάνει ο ανιστόρητος μουχτάρης της Κύπρου, για να μιλάμε στην γλώσσα που κατανοά, να μελετήσει λίγο από την Ελληνική ιστορία πριν ανοίξει το στόμα του.

Ο Ελληνισμός και οι Έλληνες κατ’ επέκταση έγραψαν χρυσές σελίδες ιστορίας επιδεικνύοντας τόλμη και ανδρεία. Ουδέποτε δεν δείλιασαν όσο και αν υπερτερούσε ο εχθρός. Όμως πάντα κ. Ανανστασιάδη υπήρχαν οι φιλάργυροι και οι εφιάλτες, που με αντάλλαγμα τα συμφέροντα ή λίγα χρυσά βαλάντια πρόδιδαν τους συναγωνιστές τους ή ξεπουλούσαν την πατρίδα τους. Αυτοί έδιναν μια ξεχωριστή αίγλη σε όλους όσους επέλεγαν τον δρόμο της αρετής και της τιμής.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) τονίζει προς πάσα κατεύθυνση ότι θα αντισταθεί στα υποχθόνια σχέδια των νενέκων, που για χάρη των ευκαιριακών συμφερόντων δεν έχουν σε τίποτα να ξεπουλήσουν την πατρίδα και τον λαό τους.

Δυστυχώς σήμερα οι συμφεροντολόγοι χαρτογιακάδες παρουσιάζουν το ξεπούλημα της Κύπρου ως πατριωτική και αυτονόητη επιλογή, παρουσιάζοντας όλους τους υπόλοιπους σαν ανεγκέφαλους. Αυτή η στάση θα συνεχιστεί μέχρι την λύση.

Η μόνη λύση που θα διατηρήσει την πατρίδα μας Ελληνική, είναι να παραμείνει η κυριαρχία αυτού του τόπου στα χέρια του γηγενή πληθυσμού του. Δηλαδή στην λύση που επιδιώκει και διατρανώνει μόνο το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.), την απελευθέρωση των κατεχομένων εδαφών μας από την μπότα του Τούρκου εισβολέα.

Καμιά λύση ομοσπονδίας δεν αποτελεί λύση, αντ’ αυτού οδηγεί τον Ελληνισμό στον γκρεμό και στην οριστική του εξαφάνιση από την γη των πατέρων του.

Γραφείο Τύπου

Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)