Νέα στοιχεία που βλέπουν σήμερα το φως της δημοσιότητας σχετικά με το ισλαμιστικό τρομοκρατικό χτύπημα στο Μπατακλάν τον περασμένο Νοέμβριο.

Αγριότητες χωρίς προηγούμενο από τους δολοφόνους του Ισλαμικού Κράτους! Κατηγορείται η γαλλική κυβέρνηση ότι συγκάλυψε τις απίστευτες ωμότητες

Την απόλυτη κτηνωδία έζησαν στα χέρια των τζιχαντιστών τα θύματα των μακελάρηδων που βρήκαν φρικτό θάνατο, αναφορές ότι βρέθηκε νεκρός με τα γεννητικά όργανα στο στόμα.

«Τους έκοψαν τους όρχεις για να τους βάλουν στο στόμα των θυμάτων». Αυτό αναφέρει σε έκθεσή της η γαλλική κοινοβουλευτική επιτροπή που έχει επιφορτιστεί με την έρευνα για τις τρομοκρατικές επιθέσεις που σκόρπισαν τον τρόμο και τον θάνατο τον Νοέμβριο του 2015 στη Γαλλία.

Οι μαχητές του Ισλαμικού Κράτους που αιματοκύλησαν το Μπατακλάν- έναν από τους στόχους τους- σφαγίασαν τα θύματά τους με τρόπο που δεν τον χωράει ο ανθρώπινος νους: Σε πολλούς έβγαλαν τα μάτια και άλλους τους ευνούχισαν.

Η σχετική έρευνα αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι, πολλά από τα ανθρώπινα μέλη που είχαν ακρωτηριάσει οι τζιχαντιστές, βρέθηκαν στον δεύτερο όροφο του θεάτρου. Τις πληροφορίες αυτές ανέφεραν σε εξεταστική επιτροπή της γαλλικής Εθνοσυνέλευσης αυτόπτες μάρτυρες που επέζησαν από την φρίκη στο Μπατακλάν.

Αναλυτικά, σύμφωνα με όσα κατέθεσε ο επικεφαλής των ερευνών και νομοθέτης, Georges Fenech, στην εξεταστική επιτροπή της γαλλικής εθνοσυνέλευσης, επικαλούμενος την ηλεκτρονική απομαγνητοφώνηση με μαρτυρίες 200 ωρών, μέσα στο Μπατακλάν βρέθηκαν πτώματα διαμελισμένα. Ένας πατέρας, ανέφερε για τον γιο του πως ήταν ξεκοιλιασμένος και με τους όρχεις στο στόμα του.

Ο ερευνητής Christian Saint κατέθεσε πως: “Μερικά από τα πτώματα που βρέθηκαν στο Μπατακλάν ήταν εξαιρετικά ακρωτηριασμένα από τις εκρήξεις και τα όπλα…”. Στην έκθεση της εξεταστικής επιτροπής υπάρχει και η κατάθεση αστυνομικού: “Τα πτώματα δεν τα δείξαμε στους συγγενείς, γιατί υπήρχαν άνθρωποι αποκεφαλισμένοι και ξεκοιλιασμένοι. Επίσης, υπάρχουν ενδείξεις βιασμών σε γυναίκες και περικοπές με μαχαίρι στα γεννητικά όργανα. Αν δεν κάνω λάθος, τα μάτια ορισμένων ανθρώπων έχουν αφαιρεθεί”.

Ο αστυνομικός είπε στην επιτροπή ότι δεν είδε αυτό το φρικιαστικό θέαμα, αλλά ένας άλλος ερευνητής, του το περιέγραψε, κλαίγοντας και κάνοντας εμετό. 

Ορισμένες φορές μάλιστα, σύμφωνα με την κατάθεση του ερευνητή Christian Saint, μερικά από τα πτώματα που βρέθηκαν στο Μπατακλάν ήταν σε τέτοιο βαθμό ακρωτηριασμένα από τις εκρήξεις και τα όπλα που ήταν αδύνατο να «συναρμολογηθούν». Σε άλλες περιπτώσεις βρέθηκαν θύματα αποκεφαλισμένα και ξεκοιλιασμένα… 

Διαβάστε επίσης:Σύντομα και στην Ελλάδα; Δείτε ντοκουμέντο από την αρχή της σφαγής στο θέατρο Μπατακλάν

ΠΗΓΗ