Άγριο φονικό σημειώθηκε για πολλοστή φορά στην παλιά Λευκωσία. Λαθρομετανάστες διαπληκτίστηκαν μεταξύ τους για οικονομικές διαφορές και εν τέλει ο ένας εκ των τριών ανέσυρε μαχαίρι, τραυματίζοντας τον έναν και σφάζοντας τον δεύτερο.

Η παθητική στάση, η ανοχή πολλές φορές, κυρίως όμως η ατιμωρησία, που επιδεικνύει προκλητικά η Κυβέρνηση στα θέματα μεταναστευτικής πολιτικής, αποτελεί ένα από τους κύριους παράγοντες που εκτρέφουν την εγκληματικότητα, ως εκ τούτου φέρει και αυτή ευθύνη για τα όσα τραγικά διαδραματίζονται σχεδόν καθημερινά με δράστες λαθρομετανάστες.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) θα είναι για ακόμα μια φορά ξεκάθαρο, καλώντας την Κυβέρνηση και τις αρμόδιες αρχές να επιδείξουν μηδενική ανοχή.

Πάγια θέση του Κινήματός μας είναι η άμεση απέλαση όσων αλλοδαπών εμπλέκονται σε εγκληματικές ενέργειες, όπως εφαρμόζουν με απόλυτη επιτυχία άλλες Ευρωπαϊκές χώρες, πρόταση την οποία έχουμε ήδη καταθέσει στην Βουλή των Αντιπροσώπων.

Η Κυβέρνηση πρέπει άμεσα να εξετάσει το πακέτο των προτάσεων που έχουμε καταθέσει στο Προεδρικό αναφορικά με την εφαρμογή μιας ολοκληρωμένης μεταναστευτικής πολιτικής.

Γραφείο Τύπου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)