Αντιπροσωπεία του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) με επικεφαλής τον βουλευτή της Παράταξης μας Σωτήρη Ιωάννου, ήταν και πάλι στην εκδήλωση διαμαρτυρίας που διοργάνωσαν οι κάτοικοι της περιοχής Βασιλικού και των γύρω κοινοτήτων.

Περιοχή Βασιλικού ή αλλιώς «ο σκουπιδότοπος της Κύπρου» όπως οι Κυβερνώντες την έχουν καταντήσει, βροντοφωνάζουν οι κάτοικοι και κοινοτάρχες της περιοχής, αφού οι εικόνες όπως βλέπετε μιλούν από μόνες τους.

Όλη η βαριά βιομηχανία έχει μεταφερθεί εδώ, ενώ τροχοδρομούνται  ενέργειες και για Ασφαλτικά εργοστάσια. Τελικά η Ασφάλεια και η Υγεία των ανθρώπων είναι διαφορετική για κάθε περιοχή; διερωτήθηκε ο βουλευτής μας Σωτήρης Ιωάννου καλώντας την κυβέρνηση να αντιμετωπίσει επιτέλους το πρόβλημα με ευαισθησία και σοβαρότητα.

Στις φωτογραφίες αποδεικνύεται πως από την τρόπο «φύλαξης» ελαστικών και άλλων υλικών, δεν υπάρχει καμία ασφάλεια και καμία περιβαλλοντική πρόνοια για αποφυγή σοβαρών προβλημάτων.

Οι κάτοικοι αντιδρούν δυναμικά και το ΕΛΑΜ είναι διαχρονικά στο πλευρό τους τόνισε ο Σωτήρης Ιωάννου. Όσο η Εκτελεστική Εξουσία αρνείται να εφαρμόσει ό,τι ισχύει στην υπόλοιπη Κύπρο, και αγνοεί τις ανησυχίες των πολιτών, εμείς θα είμαστε η φωνή των κατοίκων, κατέληξε.