Το Μέτωπο Νεολαίας ΕΛΑΜ καταδικάζει την προσπάθεια της Προοδευτικής Κ.Φ. να επηρεάσει την διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις επερχόμενες φοιτητικές εκλογές του Πανεπιστημίου Κύπρου της 22ης Μαρτίου.

Σε ένα παραλήρημα που ονόμασε ανακοίνωση, εν ολίγοις αναφέρει ότι το Μέτωπο Νεολαίας ΕΛΑΜ δεν δικαιούται να κατέλθει στις εκλογές και να διεκδικήσει τη ψήφο των φοιτητών, παρ’ ότι αποτελεί τη νεολαία ενός νόμιμου κοινοβουλευτικού κόμματος με δεκάδες χιλιάδες υποστηρικτές.

Φαίνεται πως στην Προοδευτική Κ.Φ. έχουν μείνει πίσω κάποιες δεκαετίες και ονειρεύονται σταλινικού τύπου καθεστώτα όπου κάθε αντίθετη άποψη φιμώνεται και διώκεται. Αυτό ακριβώς προσπαθούν να πράξουν και σε αυτή την περίπτωση όπου είχαν την ΑΠΑΙΤΗΣΗ να αποκλειστεί μία φοιτητική παράταξη ως φασιστική και παράνομη.

Εμείς από τη πλευρά μας τους καλούμε να ασχοληθούν με τα στελέχη του ΑΚΕΛ που βρίσκονται στη φυλακή για σκάνδαλα και οικονομικά εγκλήματα και να σταματήσουν να παριστάνουν τους θεματοφύλακες της δημοκρατίας.

Στις 22 Μαρτίου καλούμε όλους τους φοιτητές του Πανεπιστημίου Κύπρου να στηρίξουν το ΜΕΤΩΠΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΕΛΑΜ, ως η μόνη δύναμη που δέχεται συνεχή πολεμική γιατί έμαθε να μιλά τη γλώσσα της αλήθειας, της Πατρίδας και του απλού Λαού.