Η τοποθέτηση του εντεταλμένου Κοινοτάρχη Περβολιών για το περιστατικό στο Φεστιβάλ της Κοινότητας επιβεβαιώνει πλήρως τα όσα είχαμε αναφέρει στην ανακοίνωσή μας. Είναι πλέον ξεκάθαρο πως δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντα της Κοινότητας που τον εξέλεξε ως Κοινοτάρχη, αλλά του ΑΚΕΛ.

Προσβολή προς τη Δημοκρατία και τους Θεσμούς ήταν η απαράδεκτη συμπεριφορά του προς κοινοβουλευτικό κόμμα (ΕΛΑΜ) και τον μοναδικό πολιτικό Αρχηγό (κ. Χρίστο Χρίστου) που παρευρέθηκε στο Φεστιβάλ.

Όπως φαίνεται η πίεση που δέχεται από το ΑΚΕΛ, καθώς και οι ιδεολογικές του αγκυλώσεις δεν του επιτρέπουν να ασκήσει τα καθήκοντά του με αμεροληψία. Ξεχνά όμως, ότι οφείλει να λογοδοτήσει απέναντι στην Πολιτεία, και όχι στο κόμμα, για τον τρόπο που λειτουργεί και ενεργεί σε κάθε περίπτωση.

Τέλος, αποδεικτικά στοιχεία για τις καταγγελίες του Κοινοτικού Συμβούλου του ΕΛΑΜ και τις ατασθαλίες στην εν λόγω Κοινότητα έχουν κατατεθεί σε όλους τους αρμόδιους φορείς. Αναμένουμε πλέον να κινηθούν οι διαδικασίες για διερεύνηση των καταγγελιών.

Γραφείο Τύπου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου
(Ε.ΛΑ.Μ.)