Φαίνεται πως η χθεσινή δυναμική παρουσία του Μετώπου Νεολαίας σε Λευκωσία και Πάφο ενόχλησε το σύστημα. Η εφημερίδα “Πολίτης” αναφέρθηκε σε ανύπαρκτα περιστατικά που αφορούν σπασμένα αυτοκίνητα Τουρκο”κυπρίων” από τα “πρωτοπαλλήκαρα του Ε.ΛΑ.Μ.”. 

Σε άλλη σελίδα συντάκτης της εφημερίδας αναφέρεται στην ανησυχητική αύξηση των μαθητών στις τάξεις του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.). Είναι ξεκάθαρος ο τρόμος και ο φόβος του καθεστώτος για την ραγδαία άνοδο του Λαϊκού Εθνικιστικού κινήματος. Εμείς βεβαίως θεωρούμε απόλυτα φυσιολογικό το ρεύμα της νεολαίας προς το κίνημά μας, λόγω και της ιδιοσυγκρασίας των νέων ανθρώπων να στρέφονται προς γνήσια επαναστατικά κινήματα που αφουγκράζονται τις ανησυχίες τους.

Ο αρθρογράφος δεν παραλείπει τις γνωστές φαιδρότητες περί νεοναζιστικού μορφώματος και διάφορες άλλες ανοησίες που αναγκάζει χιλιάδες συμπατριώτες μας που βλέπουν καθημερινά τα μέλη μας να αναρωτιούνται που κρύβεται ο τύπος που περιγράφουν τα καθεστωτικά ΜΜΕ.

Είναι καιρός κάποιοι να συνηθίσουν με την ιδέα της δυναμικής παρουσίας του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) παντού! Η περήφανη ελληνική νεολαία ακολουθεί τον μοναδικό πολιτικό φορέα που εμπράκτως αγωνίζεται για τον Λαό και την Πατρίδα. Και αν κάποιοι έλεγαν πως όποιος έχει την νεότητα έχει και το μέλλον, εμείς το αντιστρέφουμε στο ελπιδοφόρο όποιος έχει το μέλλον έχει και την νεότητα.

Ο φόβος σας δεν θα αργήσει να γίνει πραγματικότητα και ότι ακούτε από τους νέους Εθνικιστές στους δρόμους θα το ακούτε πολύ σύντομα και μέσα στην έδρα σας, το Κοινοβούλιο.

Σωτήρης ΙωάννουΜέτωπο ΝεολαίαςΕθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)