Σε ένα αντιεθνικιστικό παραλήρημα προχώρησε μέσω ανακοίνωσης η νεολαία του ΑΚΕΛ, η ΕΔΟΝ. Αφού αναφέρονται στο γεγονός πως στηρίζουν τις συνομιλίες για συγκεκριμένη λύση που σε βάθος χρόνου θα συνθλίψει το ελληνικό στοιχείο του νησιού, στη συνέχεια επιδίδονται στο αγαπημένο τους άθλημα. Μα ποιο άλλο; Να κατηγορήσουν βεβαίως το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.).

Κατ’ αρχήν, αυτοί που επιδιώκουν τη διχοτόμηση δεν είναι το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) αλλά το αδελφό σας Ρεπουμπλικανικό Τουρκικό Κόμμα (Ρ.Τ.Κ.) του ψευδοκράτους, που ενέκρινε με τη ψήφο του στην ψευδοβουλή κινήσεις προσάρτησης των κατεχομένων στην Τουρκία.

Στη συνέχεια, μάλιστα, προχωρούν ένα βήμα παρακάτω και ΑΠΑΙΤΟΥΝ όπως το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) τεθεί εκτός νόμου σε περίπτωση λύσης, ώστε να μην αποτελεί εμπόδιο στα σχέδιά τους. Φαίνεται πως στην ΕΔΟΝ επηρεάστηκαν από τις σταλινικού τύπου διαλέξεις στα Περβόλια και θέλουν να εφαρμόσουν παρόμοιες καταστάσεις και στην Κύπρο του 21ου αιώνα.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) δεν δίνει κανένα επιχείρημα στην τουρκική παρουσία στο νησί. Οι επεκτατικές βλέψεις του νεοσουλτάνου Ερντογάν δεν έχουν καμία σχέση με το Κίνημά μας, αλλά με την εξωτερική πολιτική και το στρατηγικό βάθος της Τουρκίας, κάτι που φαίνεται δεν έχει κατανοήσει κανείς σας μέχρι στιγμής.

Μπορείτε να μας καταδικάσετε όσο θέλετε μέσω ανακοινώσεων, αλλά να ξέρετε πως ο κόσμος στην πραγματική ζωή στέκεται στο πλευρό μας, εμπιστεύεται την πολιτική που ασκεί το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ..Μ.), αντιλαμβάνεται τη σοβαρότητα που επιδεικνύει και ολοένα πυκνώνει τις γραμμές μας.

Από την πλευρά μας καλούμε την περήφανη ελληνική νεολαία σε αγωνιστική εγρήγορση και ετοιμότητα. Να γίνουμε η γενιά της απελευθέρωσης των σκλαβωμένων μας εδαφών!

Μέτωπο Νεολαίας
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)