Πραγματικά διερωτόμαστε γιατί ενοχλήθηκε τόσο έντονα η ηγεσία του ΑΚΕΛ από το σύνθημα «Η Κύπρος είναι Ελληνική και η Μακεδονία», που φώναξαν οι Εθνοφύλακες κατά την διάρκεια της παρέλασης στα Λατσιά.

Το ΑΚΕΛ έβγαλε την μάσκα της υποκρισίας με την αντίδρασή του στην αναφορά ότι η Κύπρος είναι Ελληνική. Αυτό, σε συνδυασμό με την πλήρη ταύτισή του στο ξεπούλημα της Μακεδονίας από τους Συριζαίους συντρόφους του, καθώς και με το αίτημά του να καταργηθούν τα θρησκευτικά από τα σχολεία, αποκαλύπτουν το πραγματικό ανθελληνικό του πρόσωπο, που οδηγεί στην αποεθνοποίηση και τον διεθνισμό.

Ένα είναι να λέει τα προαναφερθέντα ένας εχθρός της πατρίδας μας και άλλο να τα εκφράζει η ηγεσία ενός κοινοβουλευτικού κόμματος που αντιπροσωπεύει τους Έλληνες της Κύπρου.

Κατανοούμε ότι μπορεί να ενοχλεί την ηγεσία του ΑΚΕΛ κάθε αναφορά σε Ελλάδα, όμως, για το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) η ιστορική αλήθεια, όπως πηγάζει μέσα από τα βάθη των αιώνων, είναι αδιαπραγμάτευτη. Η Κύπρος ήταν, είναι και θα είναι Ελληνική…

Γραφείο Τύπου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)