Μέσα από τις αλληλοκατηγορίες μεταξύ Ανδρέα Βγενόπουλου και Νικόλα Παπαδόπουλου, πηγάζουν σημαντικές πληροφγορίες, τις οποίες οι νομοθετικές αρχές και όλα τα αρμόδια σώματα πρέπει να ελέγξουν διεξοδικά.

Πρώτα ο Αντρέας Βγενόπουλος έκανε λόγο για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος μεταξύ Παπαδόπουλου και Μιλόσεβιτς, σε μία από τις μεγαλύτερες υποθέσεις παγκοσμίως, όπως ανέφερε, αφού ήταν δικηγόροι της ΛΑΪΚΗΣ, δικηγόροι των εταιρειών του Μιλόσεβιτς, που είχαν συνεργασία με την ΛΑΪΚΗ και δικηγόροι των παραληπτών των ξεπλυμένων χρημάτων, για τα οποία κανείς δεν έμαθε ποτέ που κατέληξαν.

Στον αντίποδα, ο Νικόλας Παπαδόπουλος προκάλεσε τον πρώτο λέγοντας αφού είναι μάγκας γιατί δεν έρχεται στην Κύπρο.

Σαν Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) θα θέλαμε να εκφράσουμε τον αποτροπιασμό μας και τον προβληματισμό μας για τα τεκταινόμενα και τα όσα βλέπουν τελευταία το φως της δημοσιότητας. Απαιτούμε να υπάρξουν ποινικές διώξεις και να διερευνηθούν πάραυτα οι κατηγορίες για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος στην Κύπρο και τυχόν ανάμειξη του συγκεκριμένου δικηγορικού γραφείου.

Παράλληλα απαιτούμε να κληθεί ο Βγενόπουλος και κάθε Βγενόπουλος (βλέπε Δημητριάδης), να έρθουν στην Κύπρο για να δώσουν καταθέσεις για τα όσα γνωρίζουν και όχι να μένουν στο απυρόβλητο. Αν τυχόν αρνηθούν, να εκδοθούν διεθνή εντάλματα σύλληψης.

Τυχόν συνέχιση της ανοχής, σημαίνει συνενοχή. Φτάνει να εμπαίζουν τον Κυπριακό Ελληνισμό. Απαιτούμε κάθαρση τώρα!

Γραφείο Τύπου

Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)