Τα δύο νέα περιστατικά αποδεικνύουν το αυταπόδεικτο, ότι δηλαδή η έλλειψη μεταναστευτικής πολιτικής, σε συνδυασμό με την ανοχή που επιδεικνύει η Κυβέρνηση στους αλλοδαπούς, έχει οδηγήσει στην ραγδαία έξαρση της εγκληματικότητας.

Τις τελευταίες μέρες η κοινωνία έγινε μάρτυρας μιας πλειάδας σοβαρών εγκληματικών ενεργειών με δράστες αλλοδαπούς. Μόνο χθες και μέσα σε ένα 24ώρο, στη Χλώρακα της επαρχίας Πάφου, έγινε απόπειρα απαγωγής δύο ανήλικων παιδιών από αλλοδαπούς, ενώ σε άλλη περίπτωση εντοπίστηκε μεγάλη ποσότητα κλοπιμαίων σε κατοικία αλλοδαπών, ανάμεσα στα οποία και κλοπιμαία από εκκλησιές.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) εδώ και καιρό κρούει τον κώδωνα του κινδύνου αναφορικά με την αναγκαιότητα να εφαρμοστεί άμεσα αυστηρή και αποτρεπτική μεταναστευτική πολιτική, καταθέτοντας μάλιστα συγκεκριμένο πακέτο προτάσεων στο Προεδρικό.

Αντ’ αυτού η Κυβέρνηση μένει στις κούφιες διακηρύξεις, ενώ με την συγκατάθεση της ανοίγουν νέα κέντρα φιλοξενίας από ΜΚΟ σε όλα τα μήκη και πλάτη της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Οι επιδοματικές πολιτικές στήριξης των αλλοδαπών (19,5 εκατομμύρια ευρώ(!) μόνο σε ενοίκια), μας έχουν μετατρέψει σε ξένους στην ίδια μας την πατρίδα, θέτοντας σε κίνδυνο την ασφάλεια των ίδιων των πολιτών της.

Γραφείο Τύπου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)