Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) συνεχίζει με τον δεύτερο κύκλο ανακοινώσεων ενόψει των Βουλευτικών Εκλογών, με ακόμη 14 υποψήφιους. Αρχή κάνουμε με την Άντρεα Κωνσταντινίδου η οποία κατέρχεται ως υποψήφια στην Επαρχία Αμμοχώστου, ενώ παρουσιάζει έντονη εθνική και πολιτική δράση από τα φοιτητικά της χρόνια.

Βιογραφικό:

Η Άντρεα Κωνσταντινίδου γεννήθηκε το 1986 στη Λεμεσό, από πρόσφυγες γονείς. Ο Πατέρας της Γιώργος Κωνσταντινίδης, γυμναστής στο επάγγελμα, κατάγεται από την Κάτω Δερύνεια της Επαρχίας Αμμοχώστου και η Μητέρα της Χάρις Γιαννακού Κωνσταντινίδου από την Κάτω Ζώδια της Μόρφου.

Αποφοίτησε από το 7ο Λύκειο Πολεμιδιών και στη συνέχεια σπούδασε Γερμανική Φιλολογία στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Κατά τα μαθητικά της χρόνια ήταν ενεργή στην Μαθητική Κίνηση ΕΦΕΝ, ενώ στα φοιτητικά της χρόνια ήταν ενεργό στέλεχος της Αυτόνομης Φοιτητικής Παράταξης Δράσις ΚΕΣ, με έντονη συμμετοχή στα κοινά.

Με την επιστροφή της στην Κύπρο εργάστηκε για σειρά ετών ως καθηγήτρια Γερμανικής Φιλολογίας. Παράλληλα, είναι κάτοχος διπλώματος «Advanced Instructor» της εταιρίας Lesmills, όπου δίδασκε προγράμματα εκγύμνασης σε διάφορα γυμναστήρια στη Λεμεσό, αξίζει να σημειωθεί ότι έχει συμμετάσχει σε διεθνή φεστιβάλ αθλητισμού, που φιλοξένησε η Κύπρος.

Έχοντας ενεργή συμμετοχή στα κοινά, διετέλεσε μέλος της Επιτροπής Νεολαίας και Αθλητισμού του Δήμου Λεμεσού.

Ο πόθος της για Απελευθέρωση και οι αγωνίες της για το ευημερία του Ελληνισμού της Κύπρου, την οδήγησαν στο Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο, όπου είναι μέλος της Κεντρικής Διεύθυνσης Οργανωτικού και της Κεντρικής Επιτροπής.