Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη η καθιερωμένη αιμοδοσία και κοπής της Βασιλόπιτας για το 2019 από το Κίνημά μας στη Λάρνακα. Εκατοντάδες συναγωνιστές βρέθηκαν από νωρίς χθες στα Πολιτικά Γραφεία Λάρνακας τόσο για να δώσουν με το αίμα τους βοήθεια σε συνανθρώπους μας, όσο και να αποδείξουν ότι το Ε.ΛΑ.Μ. δυναμώνει καθημερίνα σε πείσμα όλων.

Δεκάδες φιάλες αίματος παραλήφθησαν από την Τράπεζα Αίματος, αποδεικνύοντας ότι το ΕΛΑΜ στέκεται έμπρακτα στο πλευρό των συμπατριωτών μας που το έχουν ανάγκη.

Αφού τα Γραφεία αποδείχθηκαν αρκετά μικρά για την κοπή της Βασιλόπιτας και τις ομιλίες αποφασίστηκε όπως αυτά γίνουν κάτω από τα Γραφεία σε υπαίθριο χώρο.

Αρχικά το λόγο πήρε ο Επαρχιακός Λάρνακας, Σωτήρης Ιωάννου ο οποίος αφού καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, έδωσε το λόγο στους 3 από τους 6 υποψηφίους του Κινήματός μας για τις επερχόμενες Ευρωεκλογές.

Σύντομο χαιρετισμό και το στίγμα του αγώνα μας στις Ευρωεκλογές έδωσαν ο Ά Αντιπρόεδρος του ΕΛΑΜ Μάριος Βασιλείου, ο Εκπρόσωπος Τύπου Γέαδης Γεάδη και το στέλεχος της Επαρχιακής Επιτροπής Αμμοχώστου, Παναγιώτης Τοφινή. Και οι τρεις δήλωσαν ξεκάθαρα πως θα εκπροσωπήσουν επάξια το Κίνημά μας για να πετύχει τους σκοπούς του.

Επόμενος ομιλητής ήταν ο Βουλευτής Αμμοχώστου Λίνος Παπαγιάννης, ο οποίος κάλεσε τους πάντες σε εγρήγορση για όσα δύσκολα έπονται.

Τελευταίος το λόγο πήρε ο Πρόεδρος και Ιδρυτής του Ε.ΛΑ.Μ. Χρίστος Χρίστου, ο οποίος ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλους ενώ μέσω μίας σύντομης πολιτικής ανάλυσης κατέδειξε τους στόχους του Κινήματός μας για τις επερχόμενες Ευρωεκλογές ενώ στηλίτευσε την άθλια και ανήθικη επίθεση που δέχεται το Ε.ΛΑ.Μ.

Κλείνοντας, έγινε το καθιερωμένο κόψιμο της Βασιλόπιτας και ευχήθηκε το 2019 να είναι η χρονιά των Εθνικιστών.

Η όλη εκδήλωση έληξε με τον Εθνικό Ύμνο.