Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη η καθιερωμένη αιμοδοσία του Κινήματός μας στη Λάρνακα. Εκατοντάδες συναγωνιστές βρέθηκαν από νωρίς χθες στα Πολιτικά Γραφεία Λάρνακας τόσο για να δώσουν με το αίμα τους βοήθεια σε συνανθρώπους μας, όσο και να αποδείξουν ότι το Ε.ΛΑ.Μ. δυναμώνει καθημερίνα σε πείσμα όλων.

Δεκάδες φιάλες αίματος παραλήφθησαν από την Τράπεζα Αίματος, αποδεικνύοντας ότι το ΕΛΑΜ στέκεται έμπρακτα στο πλευρό των συμπατριωτών μας που το έχουν ανάγκη.

Μετά την αιμοδοσία ακολούθησε δεξίωση και σύντομη εκδήλωση, κάτω από τα Γραφεία μας. Η αιμοδοσία ήταν στη μνήμη ενός εκλεκτού συναγωνιστή του Δρ. Κωνσταντίνου Κασάπη, ο οποίος βρισκόταν για αρκετά χρόνια στις γραμμές του ΕΛΑΜ. Ο Πρόεδρος του Κινήματος παρέδωσε πλακέτα στη γυναίκα του, συναγωνίστρια Δέσποινα Κασάπη. Ακολούθως ο Επαρχιακός Λάρνακας, Σωτήρης Ιωάννου, ο Βουλευτής Αμμοχώστου Λίνος Παπαγιάννης και ο Πρόεδρος του ΕΛΑΜ, Χρίστος Χρίστου απήυθυναν σύντομους χαιρετισμούς για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και τις δραστηριότητες του Κινήματός μας.