Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στο Κοινοτικό Κέντρο Λάρνακας στην παρουσία εκατοντάδων φίλων και συναγωνιστών, η παρουσίαση του Κοινοβουλευτικού έργου του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.).

Η μαζική παρουσία απέδειξε πως συνεχίζουμε με την ίδια ακριβώς δυναμική για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα με γνώμονα το καλό της Πατρίδας μας και το συμφέρον του Λαού μας.

Την παρουσίαση του έργου ανέλαβε ο Βουλευτής του ΕΛΑΜ Λάρνακας Σωτήρης Ιωάννου ενώ χαιρετισμό απηύθυνε ο Πρόεδρος της Παράταξής μας και Υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας Χρίστος Χρίστου, με αναφορές και στις επερχόμενες Προεδρικές Εκλογές.


Το ΕΛΑΜ από την ίδρυση του, είπε ο Χρίστος Χρίστου, έχει συνδεθεί με πράξεις, και σε διάφορα ζητήματα οι παρεμβάσεις του αποδείχθηκαν καίριες. Επίσης, στην πολιτική ατζέντα του, το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο, θέτει πολλές προτεραιότητες, όπως το Κυπριακό, την Οικονομία και την ακρίβεια, το Μεταναστευτικό, που σαν πρόβλημα η Παράταξη μας το ανέδειξε πρώτη στην κοινωνία, την Παιδεία, την Υγεία, την Κοινωνική Πρόνοια, το Τραπεζικό Σύστημα και τα προβλήματα χιλιάδων δανειοληπτών, την Νεολαία. Το ΕΛΑΜ έρχεται με προτάσεις για κάθε κεφάλαιο και ό,τι αφορά τους πολίτες. Έχει προτάσεις για όλα τα σύγχρονα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες και η μεγάλη ομάδα και οικογένεια του ΕΛΑΜ έχει καταρτίσει πλήρες πολιτικό πρόγραμμα.

Στην πολιτική θεωρούμε πως υπάρχει υποχρέωση λογοδοσίας και απολογισμού. Το να επιδείξουμε το Κοινοβουλευτικό μας έργο είναι καθήκον μας απέναντι σε ανθρώπους που μας εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους ή θα το πράξουν στο μέλλον.